AKTUELNO

Udarili na kozmetičarku!

U toku je emsiija 'Izbor potrčka' sa voditeljom Milanom Miloševićem. Milan je podigao Milenu Kačavendu kako bi otkrila šta se desilo u salonu u nedelju ujutru.

Itekako je i Bebica sabotiran bio tu, da ne bi Teodora ušla - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita i Teodora su prve bile u salonu, došla je Vanja i sa njom Maja Marinković, počela je da se buni i da kuka kako tri meseca nije radila nokte, devojke su sedelee tri sata bezveze tamo. Ja sam bo drugi na šišanju, šišao se Terza, Dario, pa ja. Najmanje deset puta sam pitao da li će stići ANita ili Teodora, ona je rekla moram da uvedem Jelenu, ja sam rekao koliko ti vremena treba, ona je rekla za pola sata Jelena, ali je sve vreme izbegavala da stigne Anita.
Zašto je Milica slagala da će biti i Kačavenda pita Terzi jel stvarno ide Milica u salon i Terza kaže ma jok sprdamo se - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Vanja gine za nokte, ja ne, ja sam se samo sprdala - rekla je Milica.
Maja i ja smo se dogovrale par dana unazad kako ćemo nokte, pitala sam Milicu da li će ona. Anita je rekla da su ona i Teodora otišle pre emisije tamo, sedele su tamo i rekla je Anita ja ću prva, i ja sam rekla Maji mi ćemo da radimo i skače Bebica ti nećeš da radiš nokte, on priča i sve vreme skače. Ja pokazujem Aniti, on skače i kaže ti nećeš ući i prva reći. Dogovarale smo se Maja i ja, da idemo ja pa Maja. Ja dolazim iznervirana u pušionu i krećem o tome da pričam i ja kažem Mileni bila bi fora da odeš ti da radiš nokte jer si u Odabranima. Ja sam tu smirila situaciju, ujutru ustajem i čujem šta se desilo i rekoh e što mi je drago Saro da si se sredila - rekla je Vanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da idem da izgasiram Anitu i Teodoru da radim nokte - rekla je Milica.
Mi smo čekali tri sata i Bebica se ufurao pre Elice - rekao je Aleksa.
Bebicu je zvala frizerka da uđe - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Kreće sve od prošle nedelje što se mene lično tiče. Ima deset ljudi koji lažu da imaju ugovor, prošle nedelje ja prvi put idem u salon, ćčujem da ne idu ženu, odlazim da pitam Milicu, ne radi nokte, idem da čekam, pet ipo sati sam čekala redd i dočekala sam, dolazi Sara koja je u Odabranima i kaže trebaju mi nokte za ispadanje, Sara ulazi i radi nokte 2 sata i 45 minuta, šta radi s rukama niko ne zna. Ja sam ušla žena mi kaže sat i petnest minuta do kraja ne mogu da stignem. Kad je videla da sam ušla u crveno onda je rekla probala je da mi uradi nokte , pa dokle stignem. Ona je stigla da mi uradi. Anđelo je u pravu, one rade kako hoće, produžavaju vreme kad nekog ne gotive. Kada je Ivan komentarisao zašto Milena pravi frku, tada su u Odabranima ustupili ukućani, ja kažem Marku pazi ove ja sam G6. Delićka ode u izolaciju, a Marko mi kaže da šalju spisak. Žene su komentarisale da je ušla i rekla da ima ugovor da je uradila trepavice, nokte i kosu, i da nijedna druga žena nije stigla. Komentarisale smo da neke imaju kosu i da to nikako nema veze jer one imaju spolja dogovoreno. Ja sam rekla Vanji odmah rekla ako istrče džabe, ona kaže mi smo se dogovoarale - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Tema je bila da njih dve ne uđu, na kraju se ispostavilo da su Anđelo i Bebica došli da im drže stravu. Bebica je u pravu, ako ja uđem da farbam kosu, dok meni stoje farbe. Kaže meni Terza za nokte da je ona rekla da neće da primi ovu seljančuru. Ja sam jedina žena koja je dva puta ustupila devojkama za rođendan. Ako Jeleni radi trepavice, to je žena koja radi ovde, Ivan je rekao ona ima dogovor na 3 nedelje, a vi stignite kad možete - rekla je Milena-
Milena tebi je radila četiri sata, da mene ne bi primila - rekla je Sneža.
Kozmetičarska je rekla svake nedelje su ti menjale nokte i tad su dobre, a sada kad ne mogu onda ništa - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Milane čula sam šta se desilo, Milena je pitala mene i komentarisala sa Ivanom, ovo je urađeno zbog Anite. Ovde su svi na radnom mestu, ona nema prava, od sada da govori gospoda, seljančura, ko je ona ovde. Naravno da je urađeno da Anita ne bi došla na red, Ivan je pričao da ima ugovor za šišanje - rekla je Miljana.
Šta bi Miljana radila da nema mene i Bebice, izmišlja priču sa Darijanom - rekao je Ivan.
Naravno da je urađeno zbog Anite i ta dama nek u salonu kom radi nek određuje da li će da prima seljančure ili

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.