AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Bivši rijaliti učesnik Filip Car oglasio se za naš portal pa oštro odbrusio Maji Marinković, nazvao je najnemoralnijom osobom ikada, zatim nazvao Anđela i Anitu neiskrenim u njihovom odnosu, pa se dotakao Matore za koju smatra da je totalno pukla i da je nemoćna zbog cele situacije oko Anite. Zamerio joj spominjanje osoba iz spoljnjeg sveta. Priznao je da mu je mnogo žao zbog Janjuševe tragedije i da je zaboravio sve loše momente sa njim.

Foto: Pink.rs, Printscreen /Google Maps

Kako komentarišeš to što je Maja izjavila da je psihički nestabilna zbog toga što stalno razmišlja o svom prethodnom odnosu, misleći na tebe? Da li imaš nešto da joj poručiš?

Što se tiče Maje ta osoba sve što priča i radi, radi da bi dobila neki aplauz u narodu a gora je od ikoga. Ne postoji nemoralnije, agresivnije, pokvarenije stvorenje koje je ušlo u tu kuću od nje. Ona nekog komentira, sa ona dva grama mozga. Vidi da Ša, Janjuš i Aneli su negativci pa komentirajući negativno njih skuplja poene. Radi isto što radi Miljana Kulić, njih dve i imaju istu dijagnozu.

Foto: Pink.rs

Kako ti se čine Anđelo i Anita i Matorino konstantno ljubomorisanje zbog njihovog odnosa?

Anđelo i Anita mi se čine toliko fejk da je nerealno. Drugačije je kad poznajete ljude, kad ste živili s njima znate tačno kako stvari stoje. Anđelo je zainteresiran za Anitu isto ko što je bio za Rešićku. Matora je zaista pukla tek sad napolju iz ove prizme videći pokoji klip i naslov na portalu, vidim da je neispravna. Spominje ljude iz vanjskog svijeta kao Šebeza i još neke njene bivše drugare totalno bespotrebno to se ne radi i time pokazuje da nema taj kodeks koji je pričala da ima. Njeni napadi i napadi drugih na anđela i Anitu njima samo pomažu da se više vežu jačaju a i da dobiju veću podršku ljudi. Ali da to vidim kao iskreno ne vidim jer ni Anđela ni Anitu ne vidim kao iskrene rijaliti igrače nego itekako kao promišljene i namazane. Ma da u suštini su mi i jedno i drugo nekako ok kao ljudi i nisu meni osobno loši ne vidim tu emociju.

Kako komentarišeš to što Maja konstantno podbada Janjuša i Aneli, da li misliš da je to zato što ima emocije prema njemu?

Tu priču isto ne podržavam ali neću komentirat, jer sam rekao sam sebi da otkako je Janjuš izgubio brata i kada sam osjetio krivicu što sam se svađao sa njim. Jer kad se takve stvari dese bude ti krivo što si se nekad svađao sa nekim, rekao sam neću više da ga komentiram i to je to … Nije trebao da ulazi ove godine.

Foto: Pink.rs

Autor: N.Š.