AKTUELNO

Šok!

Maja Marinković stigla je u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića kako bi prokmentarisala ''Nominacije'' i dala sud o učesnicima koji su iskazivali mišljenje o njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš i Aneli nisu želeli da komentarišu tebe tokom nominacija. Kako ti to deluje? - upitao je Darko.
Aneli je rekla da sam ja duh, a ja mislim da se njoj pričinjavaju duhovi, jer je pona jedna veštica, koja je zavračala Janjuša. Njihovo nominovanje je linija manjeg otpora. Ja uvek imam šta da kažem i tu priliku koristim. Ona je jedna prevarantkinja i glumica. Očima ne može da me vidi. Janjuš komentariše neke kamate i dugove, a Janjuš je prvi koji je sa tim imao problem. Ja sam mu dosta pomogla oko toga. Ne prebacujem, to je bila moja dobra volja, ali moram da kažem kako je - kazala je Maja.
Da li provociraš Janjuša i Aneli pesmama koje pevaš? - upitao je Darko.
Da, naravno. Vređali su me, nazivali raznim imenima i ja smatram da imam pravo na to da iskažem svoj stav na taj način. Oni su za mene ozbiljni gumci - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš to što te je Anita nazvala cveklom iz Belog Potoka? - upitao je Darko.
Ona je u kaljavim cipelama došla u Beograd, s detetom pod ruku. Ona će meni nešto da kaže? Pokazala je nešto najgore. Ima dvadeset godina, i dete od pet godina?! Kako nije bila dete kad je maloletna pravila dete, a sad je pravda kako je mlada i pravi greške - kazala je Maja.
Majo, mnogi misle da si se isforilara kada je reč o Urošu i izolaciji - kazao je Darko.
Da, hormoni su me malo poremetili, ali sam se posle smirila. Nervira me jer me je Mensur stavio za potrčka, ali i to što Uroš ne razume da ja nikakve simpatije ne gajim prema njemu. Mene dečko stvarno ne zanima i to mora da shvati - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajtew u video-klipu.

Autor: S.Z.