AKTUELNO

Bez ustezanja!

Anita Stanojlović stigla je u Šiša bar, kako bi voditelju Darku Tanasijeviću otkrila kako se oseća tokom žestoke rasprave sa Jovanom Tomić Matorom, ali i osvrnula se na aktuelna zbivanja u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita, došlo je do svađe sa Matorom? - rekao je Darko.
Jeste, ali ona sad iznosi prljav veš, čime pokazuje ko je i šta je. Jovana sad provlači mog brata, govori neke stvari koje nisu istina, a zna koliko me to boli. Nisko udara namerno. Majka mi je rekla da ne iznosim prljav veš, Anđelu sam rekla o čemu je reč. Tamara, Matorina drugarica me je tužila, a ja mislim da ne treba mene da tuži, već svoju drugaricu. Što se Matore tiče, očekujem da bude još monstruozija u svojim izlaganjima - kazala je Anita.
Da li si tio kao beba rođena zla, kao što to kaže Jelena Marinković? - upitao je Darko.
To moraš da pitap moju mamu. Ne mislim da sam zla, to možete da pitate ljude koje volim. Prema onima koje ne volim, jesam bezobrazna i podla - kazala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se osećaš kad govore učesnici o tome kakva si majka i komentarišu da si plitkog uma? - upitao je Darko.
Ne znam što to rade, ali običaj da to govore imaju Milena, Ivan i Jelena. Mene to ne dotiče previše. Kako ljudi sa mnom, tako ja sa njima. Više nikome ne ćutim - istakla je Anita.
Da li je Milena prisvojila Miljanin parfem? - upitao je Darko.
Milena laže da su Miljanini parfemi bili na polici, a ne u kutiju. Sad se šlihta Miljani, kako ne bi pokrenula svađu. Mene Milena vređa, govori da je ona u sedamnaestoj učila, a ja rađala, ali ja ne smatram da sam manje vredna zbog toga. Bolje ikad, nego nikad. Ponosna na sam na sebe, jer sam srednju završila, postala majka i radila sam nakon što sam neke obuke završila - kazala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.