AKTUELNO

Pecnula je!

U toku je anketa u kojoj učesnici trebaju da izaberu tri najsujetnije osobe u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Mensur, mnogo je iskompleksiran, ljubomoran je na moj stajling danas, meni je jako bitno da pričam u lajvu. Druga osoba je Bojana, vi već znate koliko je ona sujetna na sve parove, meni je najjače bilo kada je rekla da sam ja ljubomorna na nju, ja nisam sujetna, na kuvaricu nikako, ti si moj fan. Treća osoba je Boža Džons, kada nije u lajvu, on je odmah ljubomoran, on će za 5 sezona biti prava rijaliti zvezda - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da navedem Matoru koja je ustala i sama je rekla da je sujetna. Tri sujetne osobe je Bebica, pokazao sujetu samim tim što mene upliće u neku priču koja nema veze sa Asminom, on je neko ko je slagao za moje majčinstvo, degradiraš me. Druga osoba je sujetni alkoholičar, treća opsoba njegova žena, nije moguće da bude s njim a da ona ije sujetna. Ona nema zašta da se uhvati meni u učešću, pa se hvata za izgled. Žana voli život, da se istrenira, ovi sujetni ljdui ne znaju šta znači biti dobar prijatelj, dobra bivša žena, ja ovoj ženi ne bih psa na šišanje odvela - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve osobe su sujetne čim skaču na svačije izlaganje, ne morate da navodite ljude sa kojima ste u konfliktu. Prva osoba je Matora, u ljubavnom odnosu, druga osoba je Boža Džons, sujetan je na mene i Milicu , govori da sam ja fejk, da pravim priču neku napolju. Treća osoba je Maja koja za svako izlaganje navodi Aneli i Janjuša - rekao je Terza.
Neko ima više doze sujete u sebi, neko manje, sve zavisi koliko se ko pronađe. Otprilike to su ljudi koji su nezadovojni svojim životom i koji nemaju samopouzdanja. To je Boža Džons, u odnosu na svoje kolege, druga osoba je , treća osoba je Uroš, on traži svoj kadar neki, hoće da se istakne u prvi plan - rekao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.