AKTUELNO

Svi su nestrpljivi.

Kako je večeras specijalno veče u rijalitiju "Zadruga", Veliki šef je poslao pismo kojim ih je pripremio za novi izazov i dao im osnovne instrukcije kako bi zadatak mogao početi da se realizuje.

Foto: Printscreen Youtube

Dragi zadrugari, došao je trenutak da u ovoj specijalnoj noći kada vas u dvorištu čeka najveća nagrada koju ste do sada dobili, saznate i šta treba da se dogodi kako biste uživali u svemu onome što se nalazi u kavezu. Ljubavni parovi će se narednih dana boriti da osvoje kavez. Oni će ovoga puta na svojim leđima nose odgovornost i obavezu da vam svima obezbede lepši i lagodinij život. Samo od ljubavnih parova zavisi da li ćete nakon isteka vremena dobiti ključ od kaveza i da li ćete moći da uživate u svemu što se tamo nalazi, a verujemo da je motiv za uspehom veći nego ikada, a želja svih vas da uspeju u ovom zadatku jača nego ikada. Ključ od kaveza je u rukama velikog šefa sve dok ne proglasimo kraj zadatka i tako će i ostati sve dok ne proglasimo kraj zadatka koji počinje već tokom ove sprecijalne noći - pisalo je u pismu.

Foto: Printscreen Youtube

Većina zadrugara je bila uzbuđena zbog prvog pisma Velikog šefa i odmah su poslušali instrukcije Velikog šefa i odneli kavez sa nagradom u radionicu.

Pročitajte još: KIJA TUŽNA: Sada bi slavila PET GODINA VEZE sa Slobom, a evo šta joj nedostaje! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u video-snimku ispod teksta

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'