AKTUELNO

Dragica i Maca su iz nje izvukle sve!

Dragica Janičić zajedno sa Macom Disrkecijom, ušla je u svađu sa majkom i ćetkom Gordanom i Teodorom Džehverović, u toku koje su iznele razne kritike i uvrede na svoje račune. Sve je krenulo kada je pevačica izjavila kako ne želi da se takmiči sa Dragicom.

Foto: RTV Pink

Teodora ne možete vi sa Dragicom da se takmičite. Ona je pisac. Ušla u čitanku! Ti si Teodora, pevačica - ironičan je bio Bane Čolak koji je slušao ovu svađu.

Foto: RTV Pink

Gledaj sebe kravetino, kravetino, kravetino - ponavljala je Goca, Teodorina majka, a zatim je promenila ploču: Kobiletino, kravetino, kobiletino, kravetino! Moje Ruža i Šarulja su bolje od tebe, barem daju mleko - govorila je Goca Dragici.

Foto: RTV Pink

Dragica nije štedela reči, pa se u naletu rasprave, dotakla i majke Anđela Rankovića, koja je protiv veze njenog sina manekena sa pevačicom Teodorom Džehverović, a Gordana je ishitreno u trenutku rekla šta misli o Anđelovoj majci.

Foto: RTV Pink

Boli me k*rac za njegovu mamu! Važno je da se deca vole, a šta će ona, baš me briga! - bez pardona je rekla Goca.

Teodora je nakon ove izjave, tražila od svoje majke da ne spominje majku njenog dečka, a rasprava je ove zadrugarke u nastavku odvela u drugom smeru. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu ispod ovog teksta.

PROČITAJTE: MARIJI ANI SMETA KIJA, MISLI DA SAM ZALJUBLJEN U NJU: Filip progovorio o svojim devojkama! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Bane Čolak

#Dragica Janičić

#Gordana Džehverović

#Maca Diskrecija

#Teodora Džehverović

'