AKTUELNO

Svi su sigurni da postoje emocije!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka', a voditeljka Ivana Šopić ove noći je tu da raskrinka sve spletke učesnika. U ovom video-klipu radi se o Teodori Delić i Nemanji Gačiću koji razgovaraju u izolaciji, iako je Bebica protiv toga. Voditeljka je dala reč Nenadu Macanoviću Bebici.

Znam za ovaj razgovor, ovo je bio dan pred nominacija. Teodora mi je rekla za to, generalno znam sve što je bilo u izolaciji. Nisam znao samo oko dušeka i spajanja, ja znam da Teodora ne oseća ništa prema Nemanji, ali što se njega tiče, na osnovu provokacija, njegovih izjava mislim da je on zaljubljen u nju - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ubeđena da nije zaljubljen u mene - rekla je Teodora.
On je na početku pričao da ima nekog napolju, da može da se drži na distanci i sa Jovanom, zato mislim da je na toj nekoj distanci sa svim devojkama ovde. Zbog toga mislim da se drži, da neko ne postoji napolju mislim da bi pokušao da flertuje sa Teodorom - rekao je Bebica.
Mislim da je ona shvatila neke stvari, okej funkcionišemo, pre neki dan smo imali neke ispade i neke rasprave. Sve se završi oko njega - rekao je Bebica.
Jel te nervira što sedite tu kod njega? - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa nerviralo me, sada više ne. Bolje i za mene ovako, možda primetim nešto. I ako primetim nešto ne mogu dugo da držim u sebi, puknem - rekao je Bebica.
Njega nikad nisam krivio, toga se držim i to je to - rekao je Bebca.
Mislim da mu je sve ispričala, pričali smo prvo kad su bila neka pitanja, onda smo to komentarisali i ovo za nominacije. Ja sam se sprdao kao da spojimo krevete - rekao je Nemanja.
Mislim da su odvojica dva debila, Teodora je ovde jedina normalna - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što Bebica priča on laže, meni nije jasno da on sve ovako lagano, a posle lagano. Nije iskren, drži se kao dogovora. Juče je pre neki dan komunicirala sa Nemanjjom i bio je haos, on mora da bude iskren. On nije iskren prema sebi, ali se plaši da je ne izgubi. Oni moraju da prekinu kontakt svaki - rekao je Terza-

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora je pro level manipulacije, ona se bolje razume sa Nemanjom, mi smo lagani, ona se bolje razume sa Nemanjom. Teodora je meni top jasna, Bebica sigurno zna sve razgovore, meni je zanimljiviej što ispadne nešto spontatno. Pričala sam sa Bebicom, Teodora je odmah upala na prepad, kao da je naslutila da pričamo o nečemu. On hoće da je zadrži na sve načine. Meni nije jasno da je danas Teodora danas odgovorila Nenadu odmah žustro, a da kada njen drugar Nemanja priča Bebici svakakve stvari onda ona sedi i ćuti. Bebica je u vatri onda trebaš da kažeš, moraš da imaš prirodnu reakciju, mislim da tu nešto postoji. Normalno je da odbraniš, ovo za Bebicu je meni jasno - rekla je Matora,
Ja ovde vidim reakciju koja je ono, nema prirodnu jačinu. Bebica je spreman na sve, samo da nju ne izgubi. Sve to ide svojim tokom, njihovim razgovorom - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica nju nikad ne bi voleo da nema Nemanje, vratimo se u prošlost,. Ljudske potrebe su normalne - rekao je Đedović.
Mislim da je zaljubljena u Nemanju. U klipu Teodora kaže Nemanji svaki put pre nego što ustaneš da kažeš nešto ja svaki put znam šta ćeš reći, a on joj kaže znam da znaš i ja znam tebe. Oni komunikacijom očima, to je nerealno, razumeju se pogledom. Ona Bebicu pet meseci ne razume, a Nemanju pre nego što ustane zna. Sve je evidentno, mislim da se Nemanji dopada Teodori. Opet smo imali danas situaciju danas ima pitanje ona kaže mislite na Nenada? Opet ide Bebica koji objašnjava njene izjave, on toliko go*na jede, ona je sve bolja i bolja. Ona ulazi u situaciju kada Bebica uđe u crveno, ona mu se lagano naje*e mame, njoj je najbitnije šta će izaći napolju nego šta će Bebica da misli. Što bi Sneža govorila jestte Nemanja ima od starta ima neku devojku. Nemanja meni ništa nije kriv, Bebica je u crvenom, ona ide sedi pored Nemanje, pa kaže meni neko nisam ni primetila da pijemo iz iste čaše. Bebica to pardonira, a ona je sve bolja u toj igri koju igra - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih poredio odnose, velika je razlika. Ne mislim da sam isti, da imaju neke stvari koje su iste da, ali odnosi ne - rekao je Bebica.
Možete samo da pakujete priče i da pumpate. Ovde možete da ispirate uši i da ispirate mozgove. Ja i on ćemo dokazati sve vremenom - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je prešla i te granice ponašanja, ona se tu valja sa Bebicom. Ovako se ne ponašaš kod tetke posle nedeljnog ručka, izlaganja su joj apsurdna. Kada je Nenad u pitanju ona odbranu nema. Kakav giod da je konflikt ona ustaje, nema šta da komentariše, ustaje Bebica i iznosi odbranu. Ona sedne i ironično se spr*a sa nama, ja ću te komentarisati dokle god hoću, Bebica je ne pušta u vatru da se sama odbrani. Misliš da si sa Bebicom u vezi i kao može ti se. Mi ne bi tebe ovde komentarisali, ali moramo. Što ne komentarišu mene i Munju, jer nismo dali povoda. Od čega si se osuila ko losos, tebi se vidi da te je blam Nenada, ako ti se muškarac sviđa ti onda ga opravdaš. Bebica je degenerik, ja se samo jedno pitam. Nije mi jasno da nemaš ponosa 16 desetinki, da nemaš blam da ustaneš i da kažeš ja sve znam. Takijeve majice u ormanu, ušli smo u 6. mesec rijalitija - rekla je Milena.
Vi se sebi smejete, ti ga ubiješ, pa pričaš sa Nemanjom. To je Maco aza smejanje, ali teško da se tvoji smeju tome, videćeš kad izađeš ko se smeje tome. Vi ćete biti zajedno do emisije Narod pita - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi kad budemo ostali zajedno vi ćete svi biti smešni - rekla je Teodora.
Sve što je Marko rekao ja sam njoj rekao hiljadu puta - rekla je Bebica.
Bebica je dozvolio da posle Miljane, ode stepenik niže. Ja bih voleo da mogu da utičem na njega. Teodora je kvarna, vidim neke situacije, ozbiljno je namazana, ozbiljno se ispraksovala, ona počinje da koristi Bebicu. Ili je to taj neki prelazni period, ili utočište. Ona danas kad je rekla kog dečka sam maznula, ja msilim da se ona njega stidi. Ne bih voleo da te gledam da na prozoru gledaš njih dvoje za Rajsko ostrvo, sve više mislim da se Teodora igra sa Bebicom. Instiktivno ide ka tome, njegovi postupci joj to dozvoljavaju - rekao je Ivan-

Foto: TV Pink Printscreen

Gačiću hipotetički da se desi nešto između tebe i Teodore da li misliš da bi joj Bebica oprostio? - upitala je Ivana-
Mislim da bi, ovde bilo ko da bude sa njom, Bebica ne bi izdržao. Teodora je za Miljanu bolja riba, lepša je, mlađa je - rekao je Gačić.
Ja mislim da je Bebica bio siguran u Miljaninu ljubav, a da u Teodorinu nije siguran. Ja ne mogu da vidim tu ljubav, Teodora se defitinvno igra, ušla je u tu vezu misleći da je sa njim lako. Uzela je kliše ponašanje Miljane Kulić, ali ne mislim da Bebica veruje išta Teodori. On pije ove lekove.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.