AKTUELNO

Zaratile!

Bojana Pavlović ušla je u klinč s Anitom Stanojlović danas, tokom emisije "Pitanja gledalaca", a u sve se umešao i Anđelo Ranković, koji je stao u odbranu svoje drage.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Maju: Da li nećeš u izolaciju da ne bi bila blizu Janjuša? -pitala je voditeljka.
Kakva budalaština, savršeno me boli uvo za Janjuša i njegovu partnerku, mene ne zanima ovde ni jedan muškarac. Ja imam neke probleme u glavi i mene ljubavni odnosi ne zanimaju, niti me ni jedan muškarac ne interesuje. Ja ovde komentarišem jer je to moja dužnost, malo podbodem za Rajačića da bi popalila ove dušmane -rekla je Maja.
Pitanje za Anđela: Budi uvek ponosan na svoje obrazovanje, tvoja lepota i finoća su suština tvoje ličnosti -pitala je voditeljka.
Fini ljudi su se uvek sklanjali i onda ih poklope neki oholi ljudi, imam neke stvari kako je mene majka učila, da razmišljam normalno, da imaš ispravne stavove. Da ideš putem da stvaraš i gradiš sebe da bi mogao kasnije i svojoj ženi da pružiš nešto kvalitetno -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Anđelu: Što se ne brineš za svoju baku u bolnici a vređaš dete Aniti, odronu ljudski -pitala je voditeljka.
Oni su mene prvi podboli za moju baku i onda sam joj ja odgovorila da može i njeno dete da završi u bolnici, ne želim uopšte njoj da dajem pažnju - rekla je Anđela.
Ti si odron ljudski i ološ, mala je*ačica, kada pomeneš nekome roditelje budi dostojanstvena i istrpi kritike -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.