AKTUELNO

Muk!

Sledeće pitanje bilo je za Ivana Marinkovića.

Citiraš dečko Ivu Andrića, a to je Duško Radović - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' moguće ovo?! Oni samo mene gledaju, samo mi traže greške, nećete me poremetiti i uvrediti. Ovo su baš ozbiljni fanatici - rekao je Ivan.
Kad se Janjuš vratio videli smo koliko si se uznemirila da će te Janjuš ostaviti zbog hejta koji organizuje Alibaba, međutim, on je stao uz tebe - glasila je konstatacija.
Volimo se više nego ikada, samo nas je ovo još više ojjačalo - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam video neke stvari koje sam mogao da vidim, krenulo je grupisano, tako da sam objasnio da meni najbliži ne mogu da poremete ono što osećam. Možda sam pričao neke stvari drugačije kada sam ljut. Njima je bitno da ja pobedim na svu tragediju koju imam, pa će neko da me sažali. Mene to ne intresuje, ja nisam pobedio šest sezona, pa treba da gledam da li ću na tragediji rođenog brata da pobedim - rekao je Janjuš.
Je l' kapiraš da Miona ima 24 godina, da nije droca i da treba da budeš srećan što imaš takvu devojku pored sebe - glasilo je pitanje za Ša.
Da, kapiram, ali postupci kada se iznerviram i ta neka izjava u afektu koja me iznervira, kapiram da je izjava, ali je to nešto što mene kao mene remeti - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.