AKTUELNO

Provokacije padaju!

Matora podbola Anitu da će je zauvek pratiti epitet Matorine bivše devojke. Maja besna na Mensura zato što je postavio za potrčka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Anitu: Koliko te nervira što Matora svaki tvoj odgovor prevće kao da je provokacija? - pitala je voditeljka.
To je očekivano od nje, radi to svake sezone, mene ne zanima, ona samo pokazuje sebe tim postupcima -rekla je Anita.
Nemam komentar, ovo je itekako provokacija što je sad rekla. Promeniću iskaz, evo, nemam šta da dodam od toga. Matorina bivša žena će uvek to da ostane, koja je ušla sa nekim u odnos iz interesa, to će cela Srbija da priča da si ušla u gej brak i zauvek će je pratiti taj epitet - rekla je Matora.
Ona pravi filmove u svojoj glavi, ona razne komentare shvati kao provokaciju, misli da je tako dobro za nju kako bi se još neki ljudi popalili i ustali da je brane -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Maju: Koliko ti se zgadio Mensur? -pitala je voditeljka.
Nisam očekivala da će me postaviti kao potrčke, ja izolaciju ne podnosim. Pokušava da mi namesti neku aferu, a zna da sam rekla da želim da izguram ovu aferu solo. Ja to nisam zaslužila ali ne vidim zbog čega baš ja. Svako govori o sebi, ja ako budem vođa neću mu to vratiti. Sa kim god da sam otišla ne bi ništa bilo, ja o njemu imam najlepše mišljenje i nemam šta da dodam na sve to - rekla je Maja.
Nisam imao nikakvu lošu nameru, izvinjavam se ako se uvredila, ni jednu vezu nisam ugrozio, nikog nisam rastavio, ona je slobodna devojka. Ja sam to totalno bez namera uradio, hteo sam mnoge da postavim, pa sam slučajno na kraju izabrao nju -rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.