AKTUELNO

Odnos im se rasuo na sitne komade!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca''. Naredno pitanje voditelj Milan Milošević pročitao je Mileni Kačavendi.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si tako surova prema Samoru? Deško je fin i kulturan - glasilo je pitanje.
Jesam surova i gruba. Uradila sam nešto što je trebalo na vreme da uradim pre. Na početku smo se družili, a ništa nije navodilo da može da se desi ovakva situacija. Krivim sebe jer sam morala da zaustavim odmah sve kad sam vildela da on gaji neke emocije, ali nisam mislila da on ne zna to da zaustavi. Prešao je granicu koju sam ja jasno definisala. Ima još toga o čemu bih ja pričala, ali nije mesto, ni vreme. Ne želim da ga uvredim time što bih rekla. Nemam nikakvu želju da putujem sa njim, kao kad smo pričali na početku da kao njegova drugarica dođem u Crnu Goru. Sada nemam te namere da uopšte odem. Putovaću sa svojom decom - kazala je Milena.
Drugi put pominje da bi mi nešto rekla, a da bi me to uvredilo. Ne znam o čemu je reč. Nije mi jasno šta može to da bude. Ja sam rekao i na početku, govorim i sada kako se osećam - kazao je Samir.
Da li si ti to na ivici suza? - upitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam, ali mi nije lako, svakako.Ne idem više u pušionicu kad je ona tu. Trudim se da je ne remetim i sklanjam se od nje. Ne mislim na nju i ne zanima me više ona - kazao je Samir.
Slagao si sad - dodala je Slađa.
Milena nikada s njim ne bi bila. On je dobar momak, ali ne shvata on da ona nje ne gleda na isti način - istakao je Mensur.
Ja sam rekla šta sam imala. Želim potpuni prekid bilo kakve komunikacije sa Samirom. Pokazao je da ne može da se drži na distanci kad imamo komuikaciju, ja sam odlučila da je nikako nemamo - kazala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se ponaša kao da je ona meni učinila neki blagoslov, jer sam radio nešto loše, a ja sam samo govorio koliko mi je stalo do nje. Ništa loše joj nisam uradio da sa mnom razgovara na neki surov način - kazao je Samir.
Rekla sam ti samo da ne želim da me spominješ i da pričaš o meni, jer ja to ne želim. Ne znam šta tu tebi nije bilo jasno? - dola je Milena.
Priznao sam emocije koje su bile previše jake. Tražio sam potvrdu od nje, ali je nisam dobio. Moram da kažem da nisam mogao da se iskontrolišem zbog emocija koje sam osećao - kazao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.