AKTUELNO

Žustro!

Aneli smatra da je Asminu povređen ego zbog njenog odnosa sa Janjušem, smatra da je opterećen njome i da je stalno prati kako bi spremao taktiku da rastavi nju i Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Aneli: Da li te Alibaba blati jer je shvatio da nikad neće moći da bude sa tobom? -pitao je Milan.
Ima i toga, on je manipulator, on je manipulisao i sa mnom i stalno me vraćao, mislio je da će moći to i dalje ali se uverio da ja itekako volim Janjuša i primećuje da je to istinska ljubav. Njega boli ta sujeta što mora sve to da gleda, ima tu neku mušku sujetu, Janjuš mu je udario na ego. On čim ustane sigurno uključuje strimove i bavi se nama, on je taj tip -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveći razlog je što Aneli više ne želi ništa sa njim, jer da ona njega ne zanima ne bi se bavio toliko njome. Ona se nikad nije ponašala prema muškarcu kao što se ponaša prema meni, jasno je dala do znanja da voli drugog čoveka. Njemu nije svejedno da vidi da je ona srećna u drugom odnosu. Ja i ona nemamo neke velike rasprave, to su samo neke čarke. -rekao je Janjuš.
To se definitivno vidi i na meni, moja sestra je to potvrdila i od spolja. To je vidno i očigledno. Asmin ako je srećan u svom odnosu ne bi trebali mi da ga interesujemo. Stanija i on me ne zanimaju niti gledam gde su i šta su. Bio mi je bitan dok nisam ušla ovde, kad sam se zaljubila u Janjuša, od tad on mene više ne zanima. On kuje planove da li će se ostvariti naše planove, pokušaće na svaki način da nas rastavi -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.