AKTUELNO

Puca od ljubomore!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Kačavenda odgovara na pitanje o svojoj ljubomori prema devojkama u vezama, određene devojke misle da nije tako, Sneža smatra da je posebno ljubomorna na nju

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za kumu: Da li primećuješ koliko jadno izgleda tvoja ljubomora prema mladim i lepim devojkama? -pitanje za kumu.
Ja nisam kod svoje kuće da ne pričam ni o kome, već sam ovde da iznosim svoje mišljenje -rekla je Kačavenda.
Ne mislim da je ljubomorna, lepo izgleda i uspešna je tako da ne može da bude ljubomorna na nekog od nas -rekla je Anita.
Mislim da nije ljubomorna jer ne bi bila ni sa jednom ženom ovde, to su samo neki njeni stavovi i ima pravo da komentariše nas kao učesnike -rekla je Aneli

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da je ljubomorna već da je nezadovoljna sama sobom, zašto baš par nas. Ja ne znam stvarno iz kog razloga eto, to je neka njena stvar -rekla je Miona.
Prosto se našla u situaciji da komentariše devojke jer je u rijaltiiju i itekako ima pravo da me komentariše -rekla je Teodora.
Ljudi su ovde plitki, čim kažeš da je neko ljubomoran misli se na fizički izgled. Milena ima dosta više iskustva i porodicu, čak i fizički izgled bolji od većine devojaka. Milena je dobar komentator i samo radi svoj posao. Možda su žene i zaslužile jer se tako ponašaju prema svojim muškarcima -rekla je Jelena.
Ona jeste ljubomorna na devojke, čak i na mene. Ja mogu da joj se suprostavim i da izađem kao pobednik verbalno. Ona nema koga da je zaštiti, ona bira reči i pokušava nekoga da ponizi a to sve radi iz ličnih frustracija -rekla je Sneža.
Posebno sam ljubomorna na tvoju kosu i na tvoje prljave posteljine i jastuke, to je moguće -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.