AKTUELNO

Udarili mu na očinstvo!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Žana se zgražava na Ivanovo roditeljstvo i intenzitet na koji spinuje priče na druge, a svoju bitniju temu zanemaruje. Jelena pokušala da ga odbrani, pa nastao opšti kuršlus sa Lepim Mićom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam primetila kako je Ivan zdušno ustajao kako treba nečije majčinstvo da se skrnavi, pogotovo zbog MIljane, spominjao je da treba da joj se oduzme dete. Radio je sve stvari koje je ranije radio Alibaba. Ja sam prisustvovala njegovom i Željkovom susretu i ja sam to podržala ali da ne zaboravimo da je kalkulisao oko šolje da li će da mu da, takođe i da li će da skuva pasulj ili da ode da vidi Željka. Kad je bio na rođendanu nije se ponudio da plati bar deo za neke potrebštine, on je trebao sam da se ponudi ali uopšte nema obzira ni prema kome a ne prema rođenom detetu. Vrlo vešto izbegava svako svoje pitanje i ne vidim u njemu poriv da odbrani očinstvo, doživljavam ga kao genetski ljudski otpad planete zemlje -rekla je Žana.
Jasno je kao dan zašto je ovo pitanje stiglo, on se više bori za nešto što nije njegovo nego što jeste. Intenzitet njegove priče prema Matoroj je veći nego prema njegovim problemima -rekao je Mića.
Ja sam učesnik rijalitija i komentarišem sve teme koje su aktuelne. Vidim da ovde nekome to očigledno ne odgovara, Matora ništa loše nije uradila u ovom rijalitiju ali zato recimo skrećemo na temu da se vratimo šta je bilo sa Ivanovom roditeljstvu i mislim da je to najbitnija tema. Da Ivan prestane da komentariše ne znam ko bi pokretao ovde teme. Oni više ne znaju kako da nas diskredituju -rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

U nedostatku svih argumenata oni se bave lažima, jedina budala koju vidim ovde je ona. Ona je trebala da prokomentariše o svojoj temi a ne da na pitanje o njoj, priča o drugim ljudima. Trebala je da ustane i da odbrani svog partnera na konto pitanja o njegovom očinstvu -odbrusila je Žana.
To je gospodin maradona, koji optužuje ženu da ga je o*alno zadovoljavala. Marš nazad u podrum, je*em li ti majku u pi*ku, šta je bilo, nikakav si otac, nikakav čovek, šta ti imaš nekome da pričaš -rekao je Mića.
Ajde matorcu jedan, šta ti imaš nego da komentarišeš, samo se pališ ovde kao hepo kockica, čovek koji je degradirao svaku devojku od dvadeset godina, svima si govorio da ti puši ku*ac, zato čuvaš svoju ženu u četiri zida, moju nećeš moći tako da komentarišeš, je*aću ti ja majku -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.