AKTUELNO

Sve se vraća!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Matora smatra da je karma uradila svoje zbog toga što je podržavala prevare u prethodnim sezonama. Spremna je da plati svoje grehe.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, ljudi budu u braku godinama pa se razvedu, lično si dala vetar u leđa ljudima koji menjaju partnere, šta je sad sa tobom? -pitao je Milan.
Ne znam šta bih rekla, u pravu su, nekome treba više vremena da preboli ali polako dolazim sebi -odgovorila je Matora.
Da li misliš da je karma što si podržavala prevare? -pitao je Milan.
Pa moguće da je karma ne znam šta da ti kažem, sve svoje grehe ću da plaćam sama -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora čestto ume da pomene rečenicu da poznaje Anitu u prste i mislim da je to apropo toga -rekao je Lakić.
Neka svako nađe svoju sreću, osnovna stvar za pressecanje odnosa je da se nekome sviđa neko drugi. Svako ko želi da krene dalje svojim putem i treba, bilo bi lepo da i Matora krene svojim putem, ja pokušavam da joj pomognem da to uradi. Ja bih za šest nedelja samog sebe prežalio ali nije svako takav -rekao je Đedović.
To je jedna obična budalaština, treba da se podržava sve što je normalno a ne ono što je trulo. Matora je verovala da je tad to ispravno i da treba da se završi, a te gluposti karma i ostalo, ja u to ne verujem -rekao je Mića.
Ne zanima me koliko će neko da pati i dokle, mene ni rođena majka ne poznaje pa ne mže da me proceni, tako da stvarno me ništa od toga ne zanima, ja sam u srećnoj vezi -rekla je Anita

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.