AKTUELNO

Dosta joj je svega!

U toku je Radio Amnezija, voditeljaka Milena Kačavenda je ugostila Tamaru TikTok. Ona je otrkila razlog ulaska u rijaliti:

Foto: TV Pink Printscreen

Vreme je da ja ustanem i da im kažem svašta, niko ne zna kakav odnos imamo ti i ja. Ti i ja često imamo sukobe za koje oni ne znaju. Vreme je da ja prokomentarišem neke teme, danas ću biti jako nepristojna, a najveći poltron za mene je Luka Majčica, on je mene prozivao da sam ja to, a najpokvarenija osoba je Marija Malivuk. - rekla je Tamara.
Ja moram da se ubacim, onaj koji misli za mene nešto loše, neka mi popuši ku*ac. Mada sada se kajem, možda ostane duže jer sam je ja nasi*ala - uletela je Marija u radio i poručila Tamari.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da mogu nekoga da izbacim to bi bila Sara Marbelja, ili Šan, a najveća seljačina je Lakić. Pirat sa Dunova nije baš čist, a Maja pi*di jer je sa njim u izolaciji - dodala je Tamara.

Nakon toga je Uroš Rajačić ušao u radio.

Meni se nisu svideli Tamarini stavovi, pa sam ja promenio mišljenje. Ona juri kadar preko mene, nemoj da si nervozna- rekao je Uroš.
Meni se nisu svideli tvoji stavovi - rekla je Tamra.
Njoj je bilo lepo sa mnom, i svi su to videli, a Ivan je ispričao sve to hronološki šta se sve desilo. Ona je devojka koja ima 30 godina, a tako se ponaša. Ne može takva da bude u rijalitiju - dodao je Uroš-.
Sa tobom se svi spridaju, pa i Jovana. Od mene niko nećče praviti budalu, ti si dečko jako umišljen i nisi moj tip - govorila je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.