AKTUELNO

Žestoko!

Učesnici Elite diskutuju o tome da li je u redu i u kojoj meri biti ljubomoran u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebice, ja sam neko ko je lubomoran i posesivan, ali neko ko ti prodaje lažne priče, ide u ekstrem, to je problem. To je dokaz da neko pokušava da ti zamaže mozak, kako bi od tebe nešto sakrio. Ne znači nužno da vas neko voli, ako vam pokazuje ljubomoru. Bebice, da li misliš da Teodora kada ti kaže da ne pije pilule za kontracepciju kako bi imala dete sa tobom, a posle radi stvari koje te izbacuju iz takta, da te iskreno voli?! Jedna osoba je ovde rekla da se njoj sviđa neko drugi, a da to nisi ti. Pribojavaš se toga da ona ne ode, zato se družiš sa pojedinim ljudima - rekla je Matora.
Sad misliš da se iz koristi družim sa Anđelom. Ne družim se ni sa kim iz koristi. Nikada mi Anđelo nije smetao - kazao je Bebica.
Video si sigurno da ga je gledala. Ispao si jako dvoličan, klasičan folirant. Ja sam, da bih stavila Bojani do znanja da se zauzimam za nekog s kim sam, dok sam bila sa Anitom rekla da je ona moja i da je tu kraj. Čak i sad kad sa Bojanom nisam u lošem odnosu, ne idem joj u kupovinu i ne ulizujem joj se - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.