AKTUELNO

Iz dana u dan me je sramota neke ljude da pominjem - navodi Jelena Marinković!

U toku je biranje najokolije osobe u Eliti, nareda osoba koja je iznela svoj stav je Jelena Marinković:

Ima ih više, iz dana u dan me je sramota neke ljude da pominjem. Naravno na prvom mestu Lepi Mića iz najbolje namere priča za žene da su ku****ine i na to doda sine. Kada mi neko kaže neku pogrdnu reč ne mogu to da shvatim kao nešto normalno. Lepi Mića ima petrostruke aršine, rekao mi je da sam najgora, obzirom šta on zastupa po njegovim kriterijumima. Druga osoba koja kaže da se prodaju grobna mesta roditelja (Sneža Jovičić) i nakaza dobija poziv za sud. I treća osoba kojoj popuštaju kočnice Anđelo Ranković, vređao je Lejdi Di, to je inače osoba koja ne vređa žene - kaže Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Žana jako me je sramota tebe, ovo je sramno, tužno - kaže Munja.
A šta je sramno Munjo, kad vređaju tvoju decu pa ti kaži - kaže Žana.
Anđela prvo, Luka drugo i treće Aleksa. Anđela će mi biti najoholija osoba koja je bila ohola prema svojoj porodici, ona će do kraja rijalitija da mi bude najgora - kaže Munja.
Kako ćemo šta ćemo pa ajmo po porodicama, nula ste. Svaki put ću da ustanem da kažem da ne poštuješ svoju porodicu - kaže Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Duga osoba je Luka ohol, ako ne poslušaš ispašćeš ohol. I treća osoba Aleksa ispao si ohol kada si rekao da ti je teret - kaže Munja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte video-klipu! 

Autor: A.V.