AKTUELNO

Haos!

U toku je biranje za najoholijeg učesnika u Eliti. Naredna na redu da iskaže svoj stav bila je Milena Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva je iz odnosa sa Matorom, Dario iz odnosa sa Snežom i Anđela prema svojim najmilijima - kazala je Milena.
Uroš je jako ohola osoba. Lakić takođe prema ljudima s kojima se druži. Sara je ispala ohola prema Stefani - kazala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću biti u potpunosti iskren. Neću biti kao neki ovde koji ne žele da otkriju svoj stav, pa su ironični i navoide neke ljude koji nemaju veze s oholim osobama. Na prvom mestu je Aneli. Znam da bi ona navela mene, ali je dupljak, pa nije. Ohola je ispala prema meni. Nije marija za moju ličnost. Ispala je dvolična. Gledao sam je kao prijatelja. Druga osoba je Ša. On me nije naveo, a ja njega hoću. On je naveo najbizarnije stvari kada je reč o mojoj mami. Želi mene da napljuje, da bi oprao sebe. Jako je zao. Treća osoba je Mića. Ja sa njim jesam spustio loptu, ali je pokazao oholo ponašanje prema osobama sa kojima se druži - kazao je Uroš.
Briga me šta ti misliš. Ja ovde propagiram ljubav. Ko želi da se svađa, neka se svađa. Nisam dvorska luda - kazao je Ša.
Dovoljno si bio dvorkska luda - dodao je Uroš.
Neću davati svakojakim budalama da se svađaju sa mnom - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti širiš mržnju, a ja ljubav - istakao je Uroš.
Bojana je ohola u svojim raspravama. Uroš se takođe tako ponaša. Bebica isto tokom svađa - kazao je Samir.
Ko mi zlo mislio, o ku*cu mi visio. Najoholiji je ovde je Marko Đedović. Vređa vas najstrašnije, a vi mu ćutite. Ja ću da budem veća pi*da od vas, pa ga neću navesti. Ovde ako ne gaziš druge, oni zgaze tebe. Ima i onih koji sami sebe zgaze. Ivan je prva osoba, Anđela je druga, a treća Slobodan - kazao je Mića.
Mićo, ti si jedan mali miš. Pričaš sve i svašta, a niko si i ništa. Tražio si mog advokata da te brani na sudu jer si jednoj devojci rekao da je ku*va - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Stavljao si slike sa mnom na Instagramu i pisao da sam tvoj brat - kazao je Mića.
Ti si latentni ge* - dodao je Mića.
Tebe ću prvog da ka*am - istakao je Ivan.
Ti si alkoholičar i narkomam. Ka*aš se u bulju . dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš kuću u Tivtu, a nosiš dronjke. Letuješ na Tašu u bazenu. Niko ti nikad ženu nije video, jer si pe*erčina - kazao je Ivan.
Od mene si pozajmicu tražio. Od mene si tražio pare, a pljuješ me, fukaro jedna. Ideš na bazen posle pola četiri, jer je tad jeftiniji - dodao je Mića.
Ja sam odrastao na Tašu i kupao se tamo, a ti si se u Drini kupao. Moja je poslednja, jer sma ja kralj - istakao je Ivan.
Tvoja lađa je potonula - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Moli se moj brat da okrene Ćatu, neka se Ćata oglasi za medije i otkrije ko je u ono vreme gu*zio Ivana - kazala je Žana.
Ja ne pu*im muškarcima, već meni žene - dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.