AKTUELNO

Dao svoj sud!

Ovonedeljni vođa Mensur Ajdarpašić naredni malii budžet dodelio je Danki Grujić .

Danka mali budžet, ja nemam puno stvari da kažem za neke ljude, druzom se sa Janjušem i sa Ša ali on je zaljubljen. Danka se eto pojavila, dužiš se, bila si u nekoj temi sa Munjm, sve najbolje od srca -kaže Janjuš.
Slobodan Josipović mali bidžet, nemj da me ubeđujete ništa. Slobo imam poštovanja prema tebi, tečno jasno kažeš, tvoje govorništvo je izvanrdno, sve je bez greške, fin si pristojan si - kaže Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ovi komentari znače više nego novac - kaže Sloba.
Tamara mali budžet, družiš se sa Milenom , nisam te puno pratio šta radiš po rijalitiju - kaže Mensur.
Žana mali budžet, izvrsno radi svoj posao, komentariše svoj posao, radi najbolje što ume. Ne vređaš ti mene, ne vređam ja tebe. Ne mislim ništa loše, želim ti svu sreću - Mensur.
Baš me je zanimalo tvoje mišljenje jer ga retko čujemo, mislim da sam kopetentna sve da komentarušem. Sve ću da komentarišem - kaže Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš je neko ko je zanimljiv i interesantan, nećeš doživeti neku ekspanziju, izgradi sebe, treba da te zanim rijaliti, osrednja karijera je pred tobom -
Zaokupirao si pažnju ovih ljudi, mislim da si arogantan, ali si okej momak, srdačan. Imaš pogled sa visine, jedina zamerka, sve ostalo okej - kaže Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela, sa tobom nemam nikakv odnos, ono što si učinil, kad su ti bili roditelji napravika si veliku grešku. Oni ne mogu da razumeju i konzervativni su - kaže Mensur.
Rekla sam ti da si dvoličan i ljigav i da ćeš pokazati kakav si, i eto tako je. Radiš neke stvari perfidno, uvlačiš se ljudima u čm***nu. Aneli si jako perfidno dao budžet - kaže Anđela.
To Bojana govori iz nje - kaže Munja

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte video-klipu!

Autor: A.V.