AKTUELNO

Nikad blaženija!

Darkov naredni sagovornik u Šiša baru je Milena Kačavenda. Ona je iznela zanimljivu analizu o odnosima u kući, nazvala Anđela pogrdnim imenima, pa se okomila na Ša i njegove bolesne ljubavne scene.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena, kako si? Pokušao sam da napravim popis ljudi sa kojima si bila u svađi i to su većinom svi ukućani, od koga početi? Kakav problem imaš sa Anitom i Anđelom? -pitao je Darko.
Pa nemam nikakav, oni kako ja govorim koriste po potrebi i tumače. Sinjor koji ima noge kao pecaljke, žvalavi se ubacuje u moja izlaganja koja ga se ne tiče, jako mi se dopada njegov stil, ja kad on priča zaspim. Vršljaju oni po celoj kući, pokušavaju da celu kuću okrenu na svoju stranu jer Anita ne podnosi da je neko komentariše negativnp. Oni misle da će sa mnom lako ali neće, Poršelina sve cinkari i prenosi, misli da sam ja sisala vesla. Jedan dan je Žana prenEla da sam se ja smejala Marinkoviću dok je vređao Aniti dete, ja sam se tad baš iznervirala i razočarala u Žanu. Mislim da je Marinkovićev ulazak totalno poremetio Žanu i da ona sve radi zbog toga. Ja sam joj rekla da je dupljak i to mislim, jedno priča, drugo radi, kako se to drugačije naziva. Rasplakala sam se i ne obraćam joj se više jer je se preko nečega ne prelazi. Žana je čak i rekla da ja prevrćem oči na Markova izlaganja a ja sam samo bila umorna, tako da sam se zapitala zašto ja njoj toliko smetam -rekla je Milena.
Da li ostaješ pri tvrdnji da ne nosiš Anitine stvari i čarape? -pitao je Darko.
Ne, tu nigde ne piše Anita, ja sređujem ponekad Matorine stvari, lgbt čarape je Matora dala nama da nosimo kao da se zezamo zato što sovu Lejdi lažnom lezbejkom, nisam imala pojma da je to Anitino, ništa uzela nisam niti ukrala tako da ne mogu više da pričam o tome -odbrusila je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša i Miona, ratuješ i sa njima, šta ti vidiš loše u njihovoj vezi? -pitao je Darko.
Ma top im je veza, samo cvetaju ruže. Ša je samozapaljiv, on ne podnosi loše komentare takođe, dečko je totalni frik kad je ljubav u pitanju. Gde ima to da ima četiti ljubavi velike u godinu dana. Gde ima da se oženiš danas i razvedeš za osmi mart. Oni mene zovu da mogu biti Mionina mama a ja sam mu rekla da on može da joj bude tata, poludeli su totalno na to, skroz su se izgubili. On ima takve glupe fore, od pola sedam je drndao Uroša kao da ima deset godina. Zvuk njihovog poljupca je toliko hit, oni se ljube po sat vremena i samo se cmoknu pa tajac, ja sam umrla -rekla je Kačavenda.
Zbog čega si gruba prema Samiru? -pitao je Darko.
Rekla sam da će sve da ga snađe za dva meseca, svaki put sam mu objasnila da ću mu odbrusiti kad trabunja neke gluposti. On utorkom toliko počne da lupa gluposti a ostalim danima je normalan. Ja sam se zeznula što ga nisam ranije distancirala od sebe, to mi je najveća greška zato što sad može da se hvata na neke stvari. Ja sam sad pitala Jovanu da mi skine mađije rekla je da mora da vidi u rokovnik - kroz smeh je rekla Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.