AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno!

Zadrugari su danas imali prilike da gledaju svoje uspomene iz vremena pre nego što su ušli u Zadrugu, zahvaljujući Velikom šefu koji im je organizovao "Dan uspomena". Za svakog od njih ovo je bio veoma emotivan trenutak, pa su neki pustili suzu a neki imali knedlu u grlu zbog fotografija za koje nisu želele da se pojave tu.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je Teodora Džehverović imala prilike da vidi, osim porodice i prijatelja, i svog bivšeg dečka Kristijana Ipšu, a svi su samo gledali kako će na to da reaguje Anđelo Ranković, s obzirom na to da je poznato da su se zbog njega svađali:

Ja mogu da kažem sve najbolje o tom dečku, već sam 100 puta pričala na tu temu, žao mi je što sam na takav način završila sa njim, ali želim mu svu sreću - rekla je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je Teodora završila, voditeljka Rada Radenović je upitala i Anđela da iznese svoje mišljenje o Kristijanu:

Lep dečko, šta da kažem? Šta da komentarišem njega? Sad sam ga prvi put video i pre bih komentarisao Teodoru i njen izgled, nemam šta da komentarišem njega. Ja dečka ne poznajem, dečko izgleda dobro, ali ja sam muškarac, šta ima da komentarišem njega. Ja nisam ljubomoran na muškarca, ja sam ljubomoran na situacije i scene koje se dešavaju između moje devojke i nekog muškarca - rekao je on.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Jelena U SUZAMA IZLETELA napolje, OVO nije mogla da PODNESE! (VIDEO)

Kako je sve to izgledalo pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'