AKTUELNO

Opleli po Delićevoj!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Ukućani večeras biraju između Nemanje Gačića i Teodore Delić kome žele da vide leđa.

Sledeći na redu da nominuju su Bojana i Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću komentarisati naše lične odnose, što se tiče Teodore i Bebice, kad su ušli u vezu svi su aplaudirali a pre toga ih pljuvali. Teodora je kanalila za stolom što je frapantno, ona je pristala na taj odnos iz koristi kao većina devojaka u kući što je normalno, ona je imala i se*s ovde zato što je pala pod taj pritisak. Bebica nikad nije imao poverenja u nju zbog nesigurnosti, samim tim je on pokazao svoju slabost i pričaju o njemu da nema dostojantsvo, to što on dopušta retko ko bi istolerisao. Kada te neko kanali to je nedopustivo, on se zaljubio u Teodoru a ona je sa njim iz navike. Teodora se igra sa Gačićem, veliki je inadžija i sve radi proračunato, ona ne voli dosadne tipove, radi je agresija i haos. Ona je devojka za slikanje i da ne progovori nikad. Nemanja u nju nije zaljubljen. Ne sviđa mi se što je Bebica vređao Nemanji decu, to je trebala Teodora da mu zameri. Ona stalno dolazi kod Nemanje, ne ona kod njega. Smatram da je Bebica iskren, Teodora daje za pravo Bebici da se tako ponaša. Da li si me poljubila u krevetu kad sam bila? Znači nisam, onda šaljem Teodoru, ostavljam Nemanju -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Stiglo je pitanje gledalaca što lažeš da te je Teodora poljubila, tako da ljudi vide sve, sad je ispala govna*ka što me je poslala -rekla je Teodora.
Ostajem pri tome da je Teodora iz inata sa Bebicom zbog Miljane Kulić. Bebica mi je rekao da će Teodora videti šta znači rijaliti. Bebica je ove godine počeo da se menja, on Miljani nikad nije rekao ni jednu ružnu reč, za razliku od Teodore kojoj je sve najgore rekao. Tako da ja baš ne bih verovala da je ta ljubav iskrena. Smatram da je manje inteligentna od Miljane Kulić. Bebici ne znači što je dobar prema Teodori, to je kao kad krava da mleko pa prospe. Mislim da Teodora tera inat sa Gačićem. Što se tiče njega dopada mi se njegov odnos sa decom, nelogično mi je da ispriča neke stvari o svojoj ženi iz privatnog života

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.