AKTUELNO

Sve se otkriva!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Ukućani večeras biraju između Nemanje Gačića i Teodore Delić kome žele da vide leđa.

Sledeći na redu da nominuje je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Gačić je jako vredan, privržen porodici, apsolutno mi se sviđa što je takav prema svojim najmilijima, ja ne znam da promenim ni sijalicu tako da svaka mučast i u prijateljstvu je jako lojalan, nikada ne bi izdao prijatelja. On ima pravo da se igra, tek će se napolju igrati, ne sviđa mi se njegovo deranje ali dobro. Teodora je namazana, tek će da krene nekim bolji putem. Od početka njeno druženje sa Takijem se vidi da je bila proračunata, zatim druženje sa Bukilićem pa na kraju Bebica, sve je uradila promoćurno. Ona ne gaji nikakve emocije prema Bebici, prija joj da joj pravi tople sendviče i da joj pere stvari ovde. Ona namigne meni kad joj kažem da samo tako treba da ga koristi. Bebica je itekako bio zainteresovan za jednu pevačicu kad oni nisu bili u dobrim odnosima. Bebica bi prešao preko Teodorine izdaje i da se smuva sa Gačićem. Ostavljam Gačića, šaljem Teodoru -rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je došao ovde da čisti, kao da je moj otac, on stalno čisti po kući ali nije došao u rijaliti da mete ovde. Što se tiče Lakića on brzo menja mišljenje, tako da nije validan da priča bilo šta. Ta pevačica je moja drugarica i Teodora zna za tu priču -rekao je Bebica.
Reći ću ko je ta pevačica, mislim da je romkinja,zove se Sanja i rekao je da će je dodati na instagramu -rekao je Lakić
Što sad ćuti za pevačicu i nema komentar, ja nikad nisam čula za nju, nikada mi nisi rekao Nenade, ne znam za nju uopšte -rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.