AKTUELNO

Opleli po njoj!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Ukućani večeras biraju između Nemanje Gačića i Teodore Delić kome žele da vide leđa.

Sledeći na redu da nominuju su Aneli, Matora i Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja u mom nervnom rastrojstvu bi trebao da me razume, mada nije uspeo. Nominovala sam ga jednom u odabranima sad mogu to da kažem. Imali smo sličnu priču, mislila sam da će me razumeti. Distancirali smo se malo što je i normalno, svako ima svoje društvo, malo mislim da je ispao ljiga prema meni. Bilo bi glupo da se družimo ali opet nismo u svađi da nemamo komunikaciju. Što se tiče Teodore mislim da je kurvinjski namazana, imaju neke situacije u kojima je ona nekorektna. Tuširale smo se zajedno i rekla sam joj da ona kad ćučori sa mnom o Nemanji ponavlja neke njegove reči. Teodora je bila nekada mnogo iskrenija od Bebice o njihovom odnosu. Imam koju reč više -rekla je Matora.
Nadovezaću se na Janjuša, njoj takođe smetaju neke stvari koje je Bebica radio, mislim da Teodora voli Bebicu, više ljubavi vidim sa njene strane zato što sam bolja sa njom. Ona njega itekako voli. Tako da to je to, o Nemanji imam korektno mišljenje, sa Teodorom imam bolji odnos, tako da šaljem Nemanju -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja u ovoj nominaciji ne bih želela uopšte da vređam bilo koga, krenuću sa Nemanjom. Mi smo od prvog dana u super odnosima, malo smo se distancirali, nikad nismo imali nikakive sukobe, nikad me nije uvredio ni za šta. Lično mislim da si kreativan, vredan i odan porodici, vedar, nasmejan, pozitivan. Ni na koji način mu ne zameram odnose sa ženama pošto sam i ja dobra sa muškarcima, imam sto posto dobro mišljenje o njemu. Teodora i ja imamo neku komunikaciju, ali nisam promenila mišljenje o njoj, ne krivim Bebicu što te voli, ne krivim ni Nemanju, mislim da si ti ditrektno odgovorna što ga uvlačiš u taj odnos. Ni u jednoj situaciji nisi bila korektna prema Bebici, ne odaješ nikakav utisak poverenja. Prvi dobar frajer koji bi ušao ovde ti bi Bebici okrenula leđa, smatram da ne umeš da se snađeš sama, zato si sa Bebicom, mislim da si pogrešno branila Nemanju u odnosu sa Bebicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.