AKTUELNO

Sada je videla i ono što je bilo pre nje!

Bora Santana danas je dobio priliku da u "Danu uspomena" pogleda i svoje snimke i fotografije iz detinjstva i sa svojih putovanja i druženja sa prijateljima i porodicom. Maca Diskrecija nije mogla da ostane nema, pa je sve vreme komentarisala ono što je gledala.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je trajao snimak, ona je sve vreme pitala Boru da li je bio sa Tamarom, a kada je snimak završen Bora je prvi dobio reč:

Što se tiče ovih snimaka, vidi se gde sam sve bio, tu su moji drugari, tu su slike sa Tajlanda, Kube, spotovi. Imao sam tremu malo, sad su me i emocije savladale. Treba živeti za uspomene, kad umireš, u grob ne nosiš ništa nego uspomene. To su mi uglavnom sve drugarice, ceo život sam bio u lepom društvu, to zna Matora, mi smo iz istog kraja. U životu su mi bitna putovanja, dobre ribe... Jeste mi jedna bila devojka, ali neću da odam koja - rekao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Rada Radenović je dala Maci reč da svoje mišljenje iznese javno i pred svima:

Neka se on zabavlja sa starletama i neka uživa. Ništa mi nije zasmetalo. Ja živim život na višoj nozi od njegove. To što on provocira, to je njegova stvar. On voli da ide tako od jedne do druge. Previše mi je smešan i jadan. Znala sam da je klošar kao i ovde! - rekla je Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Bane PIPAO Nadeždu ZA GRUDI pa doneo odluku: NJENE SU IPAK BOLJE! (VIDEO)

Autor: N. Vujčić

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'