AKTUELNO

U ratu!

Kačavenda i Ša u novoj turi sukoba, Ša smatra da je ljubomorna na parove i ljubav, Cvijanovićeva optužila Mionu da je radila za 50 evra dnevnicu po klubovima.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li deliš Majino mišljenje da nije ni čudo što su sve žene pobegle od Nenada? -pitao je Darko.
Da, delim mišljenje, mislim da je on previše posesivan i da nekada toliko zamera gluposti Nenadu, on je neko ko ovo kratko vreme se stalno vrti ista priča, on na svoj način priča i vrti istu priču a emocionalno je neinteligentan -rekla je Kačavenda.
Kako ona objašnjava dopisivanje sa mobilnim telefonom, pa onda ulazak u vezi sa Sanjinom, pa ovo sa Samirom, onda možemo da kažemo da je ona emocionalno neinteligentna. Ja ću pokušati da u njenim godinama postanem stabilniji, ja volim kroz život da isprobavam sve i svašta. Nju baš vređa moje komentarisanje pa zato ne može da ćuti. Može da kaže da sam skraćeni a sa toliko žena sam u odnosima. Ja sam otišao i iz prvog braka i iz drugog, oba puta sam potpisao ja razvod braka -odbrusio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam majmune dvoje dece i 20 godina braka, a meni nešto komentarišeš. Ulaziš u brak posle 21 dana veze, sedi dole i ćuti -rekla je Kačavenda.
Ona jesrte duhovita i rečita ali takođe ima i neku nestabilnost i kompleks da joj smeta tuđa sreća i druge veze, hejtuje celu kuću ovde. Gledam kakav odnos ima sa drugima, često mafija, prvo se svađa, pa posle bude dobra sa ljudima, ja to ne volim tako. Ona upakuje nešto na svoju priču, ona je brutalan manipulator, izvrće stvari uvek u svoju korist. Ona je ljubomorna na mladost i ludost -rekao je Ša.
Odakle tebi Jovana da Miona nastupa za 45 evra? -pitao je Darko.
Ja sam u jednom bendu već devet godina, moj šef benda poznaje njenog šefa i vrlo dobro znam da su pevali kod mog strica u klubu i znam od koliko do koliko se te cene kreću. To su klubovi koji se daju na bakšiš, dnevnica je po 50 evra, ja prva sam radila za tu cifru ne razumem šta je tu loše -rekla je Jovana
Nije tačno, moj bend ne znam da li je radio nekad kod nje, ja sam izašla iz tog benda i radila sam solo. Ona ne može da zna koliko se pogađa i šta, te njene tvrdnje padaju u vodu jer nije radila sa mnom, ona misli da smo mi u nekom rangu i da smo zajedno radile

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.