AKTUELNO

Nikako da razreše odnos!

Bebica nikako ne može da razume Teodorine postupke i njenu nezrelost, smatra da im je Gačić jedini problem u vezi, ona ne pristaje na njegovu kontrolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora, vidim da si zaljubljena, cvetaju ruže ali moram da te zamolim da budeš iskrena. Kako komentarišeš to što se priča da si zahladila prema Bebici i vašem odnosu? -rekao je novinar.
Nisam hladna, ne znam ko to priča, ja to ne osećam niti Nenad, prosto imamo nekih blagih nesuglasica. Ne okrećem se prema Gačiću, bude situacija kad se Nenad i ja posvađamo pa nekad to uradim iz inata. Ja i Nemanja smo samo drugari, dogovorili smo se da ne bude provokacija sa naše strane, da bude samo na ćao konverzacija. To je smešna neka priča i smatram da neki ukućani pumpaju neku priču zbog toga što je Nemanja rekao da sam ja tip njegovih devojaka. Smatram da smo on i ja sve rešili, ja neću da uskačem kada se oni nešto svađaju, jedino kad sam je u nešto umešana. Ja mnogo više razgovaram sa nekim drugim ljudima nego sa Nemanjom, samo što kad god se mi pozdravimo ili bilo šta ljudi samo to primete -rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuo si šta sam pričao sa Teodorom, ima li šale u svemu što ona priča? -pitao je novinar.
Ja ne smatram da je to šala, ona ništa ne shvata ozbiljno. Ne shvata težinu toga zato sam ja stalno sa njom u sukobu. Ja imam jedino konflikt sa njom zbog njega, tako da ako je to jedini problem ne razumem zašto to ne možemo da rešimo. Dobro je Ivan rekao da je nezrela osoba, slažem se sa njim. Ona sve svata olako. Osećam se često kao budala, zbog svega što radi, ovde ništa nije zajebancija. Ona je rekla da će neke stvari da promeni tako da ćemo to da vidimo. Ja njoj verujem da se njoj ne sviđa Gačić, ako je suprotno ona uopšte nije normalna -rekao je Bebica.
Gačiću, šta ti kažeš o ovom odnosu? Koji je tvoj krajnji cilj ovde? -pitao je novinar.
Ja nemam nikakve namere prema njoj osim što se družimo. Ja nemam nikakav cilj ovde prema njima. Ja mogu da ne pričam sa njima do kraja ovde i to je to. Mi smo se družili i pre nego što su se oni smuvali, kad je krenulo prvo pitanje tad je krenula Bebičina sumnja prema meni, inače nikada nije bilo nikakvih varnica između nas -rekao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.