AKTUELNO

Najavio joj sukob!

Anđelo smatra da je Matora ljubomorna na njegovu vezu sa Anitom, misli da jedva čeka da vidi raskid njihove veze, pa joj najavio sukobljavanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo, kako komentarišeš matorino izlaganje da je glavni cilj tebe i Anite da je degradirate? -pitao je Darko.
Nama to uopšte nije cilj, ona to priča kako bi od sebe napravila žrtvu, smatram da govori neke stvari kako bi neki ljudi u to poverovali, nama je jedini interes naša veza i da mi opstanemo zajedno. Ona samo priželjkuje naš pad, to je neko moje mišljenje. Ako se boriš sa tim šta ćeš da kažeš. Svako treba da bude ono što jeste. nervira je što ima takve reakcije jer dobija kritike. Ima vremena ćeraćemo se pa ćemo videti ko je u pravu, ja njoj ništa nisam radio ni napolju, niti sam je ogovarao, ovde ko god me bude pecnuo ja ću da mu vratim pa ćemo videti ko je u pravu. Neću dozvoliti da mi se dogodi nešto isto, da me neko prevari i da me razočara. Nemam ideju da je gazim ali neću ostati dužan -rekao je Anđelo.
On inače nikad nije kontadiktoran, svaki put je u pravu i sve govori kako jeste. Ja nemam potrebu više ništa da pričam o tome -rekla je Matora

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekla da spusti ručnu, ne želim njen pad da vidim uopšte. Uočavam kad je neko cinik i kad stalno provocira, mislim da će ručna pasti i da će pokazati animozitet prema meni -rekla je Matora.
Ne zanima me šta Matora priča, od mene neće dobiti reakciju, sojim ludovanjem najviše govori o sebi, nju boli moja promena, ja želim da se isključim iz te teme, ne vidim je i totalno mi je nebitna. Njoj najviše smeta moja promena i to što je ja ne fermam ni dva posto. Ona taj film neće gledati, ja sam sve jača. Ne vređa me što mi kaže da sam bez blama, gledaoci su rekli da sam najdostojanstvenija, meni je to jedino validno. Ona tapka u mestu, ne ja -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.