AKTUELNO

Stavila sve karte na sto!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević obavio je razgovor sa Jovanom Tomić Matorom, koji se ticao njenog odnosa sa Anitom Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, koliko te boli ili nervira kada čuješ od Anite da sa tobom nije bila srećna? - upitao je Darko.
Ne boli me, to je istina. Imala je viši cilj, zbog toga je bila sa mnom. Nasamarila me je, to jedino može da me boli. Odradila me je pošteno, muški - odgovorila je Matora.
Da li je istina da si je hvatala za glavu? O čemu je reč? - upitao je Darko.
Ona je prva koja je mene uhvatila za glavu tokom svađe. Tokom svađe je to uradila, ako sme, neka prizna - kazala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' to neko nasilje? Trpela sam torture od nje, ljubomorne ispade i ostalo. Ona zna šta je meni uradila, pretila je, nema šta nije radila. Ispada, najgora, a to nisam. Mislim da Aniti popuptaju kočnice, ali pokalo, tek će popustiti - kazala je Matora.
Da li te boli jer gledaoci misle da su Anitine promene na bolje uočljive jer je Anđelo uticao na to da se promeni? - upitao je Darko.
Ona je kriva za svoje ponašanje, a ne ja. Nisam je ja terala da radi bilo šta. Ona se ponaša kako želi. Tako je radila ranije, tako radi i sad - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.