AKTUELNO

Šok!

Nakon emisije ' Gledanje snimaka' sa Milanom Miloševićem, Lepi Mića, Slađa Poršelina, Anđelo Ranković i Anita Stanojlović komentarisali su odnose sa Jovanom Tomić Matorom.

Foto: TV Pink Printscreen

Govori kako si ti loša ali sa pravo, kažeš jesam, prevarila sam te i kraj priče. Ona što pati, pogrešna procena, ali kada sa njim ulazi u rasoravu ona samo priča kako si ti loša. Nemoj da se vraćaš unazad, i da pričaš da ti je žao, da ti je žao ne bi je varala - kaže Mića.
Ti pričaš za dete, pa za putovanja. Mića hoće da ti kaže da pokušava da te uvlači u svaku priču. Okej svadbu ste zajedno pravile. - kaže Anđelo.
Đedović misli isto kao i ja. Imali ste sprdnju od veze, nije vredela ništa, ona nije verovala u tebe pa ti u nju, pa je varaš na venčanju. To što se ona zaljubila u tebe to je njen problem - kaže Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Neko će da pati , pet meseci, neko pet godina, neko pet dana zavisi od osobe - kaže Anđelo.
Rekao sam joj da je Anita ne voli, i sve je tako bilo kad se smuvala sa tobom. Nije se ona oženila sveticom pa da priča kako je to bajno. I to je tako, ona treba da gleda svoju budućnost, svako vraćanje je na tvoju štetu - kaže Mića.

Detaljnije pogledajte video-klipu! 

Autor: Pink.rs