AKTUELNO

Osudili ga!

Matora i Kačavenda ogovaraju Anđela, zameraju mu prozivke na račun fizičkog izgleda upućene Lejdi Di. Anđelo počeo da likuje.

Pa uvek se tako komentariše da sam ja nikakav frajer i onda kad izađem napolje mnoge devojke padnu na mene, ne znam o čemu se to radi. Što se tiče Lejdi, Milena je prva njoj rekla da je konjoglava a sad meni to nabacuje. Matora i Milena su joj to prve rekle, ja sam samo čuo od njih to -rekao je Anđelo.
Ti Anđelo kao da si izašao iz nekog manastira pa si kao sve čuo od drugih. Druga stvar je kad devojke jedna drugoj kažu neke uvrede ali da tako muškarac komentariše jednu devojku je meni totalno bezveze -rekla je Milena.
Što s fizičkog izgleda tiče, ja to ne doživljavam ovde, svesna sam sebe ne može niko da me poremeti. Jedino sam mu zamerila ono Lejdi B kao da sam lezbejka. Zato sam ja njega počela da vređam zbog toga -rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka bude da je istina da sam rekla to za Lejdi, jeste konjoglava ali ima brutalnu si*u -rekla je Matora.
Ja sam rekla za Lejdi da mi je jako ružno kada neko ustane i vređa na osnovu fizičkog izgleda, kada se cela svađa svodi na to, meni je to degutantno. Lejdi nije pokazala tolike greške tokom rijalitija, jao je cenim zato što je iskrena. Zato ljudi nju šikaniraju, Mića je na primer vređao nju a može otac da joj bude -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.