AKTUELNO

Zaratile!

Anđelo opleo po Matoroj, smatra Tomićevom krivcem za raskid njenog odnosa sa Anitom. Slađi se gadi Matorino glumljenje žrtve, a zna da bi Aniti sve oprostila da ona to želi.

Ti Matora kao da ne smeš Anđela da pogledaš u oči, jel imaš neku mržnju prema njemu? -pitala je Ivana.
Između nas postoji netrpeljivost, on svaki put kad priča govori da će da dokaže da sam loš čovek, pa neka to i pokaže. Ja ću pokušati da biram reči i samo ću se setiti sa kojom namerom je došao ovde -rekla je Matora.
Ja sam rekao da ću u ovoj sezoni biti drugačiji i da ću svima odgovoriti, moj ulazak nema veze sa dokazivanje da je ona loš čovek, uvek ću joj uzvratiti šta god mi bude govorila. Šebez i ja se družimo napolju i zajedno smo putovali, a ona je sa njim završila prijateljstvo -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš to što je Anđelo rekao da mnogo više si ti sada ostrašćena sada na Anitu nego kad je bila Matea? -pitala je Ivana.
Naravno da je tako, tad sam se hvatala za bilo šta i borila se da ostanem sa njom u odnosu, ja sam mislila da će se pojaviti Matea i narvno da bih joj oprostila kad bi dokazala neke stvari. Kada je ušao Anđelo odma mi je bilo jasno da ona nema nikakve emocije prema meni i da je sve radila iz koristi. Nije ovde poenta što je Anita pisala sa Mateom, jeste to gore nego prevara ali da sam se pomirila sa njom to bi bila moja propast, Anđelo je bio moj zvonko spasić. Mene će ovo sigurno proći kroz par meseci ali za sad još uvek postoji neka bol -rekla je Matora.
Primetila sam da ona glumi žrtvu, ona je kao htela da se pomiri sa Anitom dok je bio sav ovde haos , ona razvodnjava priču, kao pati i stalno ponavlja istu priču. Anita i ja smo se šalile više puta, ne pominjemo je u ozbiljnom kontekstu. Ona je htela da oprosti Aniti prevaru, njoj bi ona i sad oprostila Anđela a glumi kao neku žrtvu i teško joj je. Meni je muka od te foliraže. Nećete me nikad okrenuti protiv Anite niti ćete nas posvađati, svi samo to želite zato se kačite na mene -odbrusila je Poršelina

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.