AKTUELNO

Jezivo!

Maja i Jovana smatraju da je Janjuš omađijan od strane Aneli i njene porodice. Nastao haos između Ahmićeve i Cvijanovićeve.

Obraćam se Siti da tuži Jovanu, ovo su optužbe odvratne. Klub odbačenih opet opleo po nama. Ja nisam bila ni na jednom isterivanju đavola, bio je tu hodža, ja nisam ništa doživela, Asmin je imao neke nuspojave. Samo neka Sita tuži sve ovo, ovu gamad. Ovo su ozbiljne kletve -rekla je Aneli.
Rekla sam da je to moje mišljenje, nisam rekla da tvrdim. Tuži me slobodno. Ja imam pravo na svoje mišljenje, aj te nisam uvredila. Rekla sam da luta pogled Janjušu, takvo mišljenje sam stekla, čovek ne vidi kad mu neko podmuklo radi o glavi -odbrusila je Jovana.
Jel si se ti Aneli bavila nekad magijama? -pitala je Ivana.
Ne nikada, kakav je to čovek koji se upušta u te stvari, meni je to totalno degutantno -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bilo jako uverljivo to što je Jovana pričala. Janjuš mi stvarno deluje čudno, poznavajući Aneli imala sam priliku da vidim kako pristupa drugim ljudima tako da me ništa to ne čudi. Još kad vidim to isterivanje đavola, Asmin je to tako rekao. Meni deluje da je ona njega omađijala, mislim da je ona spremna na sve. Jovana mi je rekla ako je gledaš malo duže možda i tebe urekne, smeje se kao neka veštica. Ja verujem samo u Boga tako da neka me se manu sa tim -rekla je Maja.
Asmin je još ranije išao kod Karamujića, mi smo otišli kod njega ne znam gde on tačno živi, nije on nikakav vrač, već pomaže ljudima sa raznim bolestima i to je to -rekla je Aneli.
Aneli i tebi je taj gospodin radio neke obrede? -pitala je Ivana.
Kad je trebao da nas venča on je došao kod nas i učio nam je, baš sam se prepala kad je Asmin pao u nesvest i izvrnuo se. To je neka grupa ljudi koja sve to radi. Čovek je imao probleme sa nogama, stalno je bio nervozan. Hodža priča na mikrofon nešto i Asmin je pao i počeo da povraća. On je sve snimao tako da ako ima nešto neka objavi -priznala je Aneli.
Jel veruje neko da je Aneli zamađijala Janjuša, šta kaže Uroš
Pa ne znam juče su pokrenule ovu priču, rekli su mi da ne smem da prilazim više Vesni. Takve budalaštine da pričaju na današnji dan kad je Janjuš na pomenu svog brata. Ja verujem u tri šestice ali to su debele optužbe i moraš da imaš dokaze za to. Sad razmišljam kako se Aneli ponaša prema meni, svašta loše mi se dešava tako da nije isključeno tako nešto -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.