AKTUELNO

Nju je jedino voleo?!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca',a sledeće pitanje voditeljka je postavila Mioni Jovanović.

Miona da bi nam svima bilo jasno, kaži nam kojim to delima i znakovima pažnje pokazuješ dfa ti je stalo do Nenada - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada mu je loše nije mi teško u sred noći da ustanem iz kreveta, donesem mu nešto iz kuhinje, tu sam za njega kada je loše. Izvukla sam ga iz haotičnog stanja, kakav je ušao ovde kao ne znam ni ja, kao zombi. Sada je dobio osmeh, kilažu, ten, priča mi da dvadeset godina nije bio srećan kao sada sa mnom - rekla je Miona-
Jeste da je teška, ali mi ne možemo da se menjamo. Moramo neke stvari da korigujemo i oprostimo, više nije stegnuta, sada je opuštena - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Totalna lojalnost, što je meni broj 1, nemam zbog čega da se tripujem da može dad me prevari. Osećam svu ljubav koju mi daje, nije u fazonu kao ja, ali svime što radi i pokazuje mi dokazuje svoju ljubav - rekao je Ša.
Ne dozvolite nebitnim ljudima da vas poremete - glasilo je pitane.
Videli ste šta je bilo, ne možemo jednostavno jedan bez drugog - rekao je Bebica-

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste slažem se sa svim što je rekao - rekla je Teodora.
Nek se vole, nek uživaju u svojoj vezi, mislim da njihova ljubav nikoga ne boli. Ja se ne mešam. Zašto ne postoji nijedan muškarac kao što sam ja u njihovoj vezi - rekao je Nemanja.
Ja smatram da Nemanja enma nikakvu krivicu, tu sam negde sebe pronašla, smatram da si trebao da napraviš radikalne rezove. Teodora je bila tada koja je govorila da će ona prestati komunikaciju, a kada je dolazilo do narednih svađa ona je bila u komunikaciji sa Bebicom, mislim da to radi iz inata. Ja sam joj rekla ukoliko smatraš da Nemanja ima drugarski odnos

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć je postavljeno Teodori pitanje za šta se apsolutno slažem, ja sam prvi rekao da je kriv, to je neko za koga si rekao da bi je je*ao i da bi ušao u vezu sa njjom. - rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.