AKTUELNO

Opravdala se?!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca',a sledeće pitanje voditeljka je postavila Mileni Kačavendi.

Kažeš Aneli se distancirala od tebe, nije tačno, kako se Janjuš vratio i videla si njegov negativan stav, okrenula si se Maji i ponašala kao da Aneli nikada nisi ni videla - glasilo je pitanje gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne nije istine, ja sam sa Majom od samog početka dobra. Ja sam prokomentarisala da je Maji loše, nikada nisam Aneli pljuvala, ja ne mislim od samog starta da je tu odnos Maje i Janjuša bio moguć da bi se povezali emotivno. Ja sam sa Janjušem razgovaral u pušioni, ja Aneli to nisam prenela. Jasno je bilo da će se oni pomiriti u nekom trenutci, a Aneli je meni neke stvari prećutala - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi bez stava i karaktera ima koliko hoćeš, ali Milena to nije. Kada je Janjuš u pitanju ja sam pokušala da spustim loptu i neki normalan odnos, ali ne mogu da ćutim sada. Sad ja treba da imam obzira i da kažem vratiću ti za mesec dva, ispala bih folirant - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu se ja nositi sa Majinim komentarima, ali ne bih je komentarisala. Milena je bila u nekim datim trenutcima sa mnom, sada da govorim nešto loše bilo bi na silu, sem šzo je u tim momentima bila uz Maju i to sam joj zamerila. Ne mogu da joj kažem da je ovakva ili onakva, Milena i ja se nismo družile, ali mi je prijala u Odabranima i ne mogu reći ona je sa Janjušem bolja nego sa mnom. Kada je došao Janjuš razdvojile smo se, nisam se razočarala bilo je očekivati - rekla je Aneli.
Milena je bila itekkao dobra prema Aneli , grešio bih dušu, bila je realna i ispadalo je da je na strani Aneli, to izgleda druugaqčije kada se gleda spolja, uvek ispada da je neko od nas naklonjen jednoj strani. Mi smo svi znali da će se pomiriti - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče toga kada se Janjuš vratio i kada je rekao, nešto je čovek znao, ja ni tu nisam zauzela stranu. Marko i ja smo pričali i očekivali. Ja što mislim to i kažem, ja što govorim iza toga stojim. Ja Aneli nikda nisam ogovarala, nisam rekla ružnu reč za nju, bez obzira na sve faze i odnose, ja sam pokušala da ostanem neutralna, a ne na stranu Janjuša - rekla je Milena.
Kada je ona spomenula to u pušioni, ja sam Janjušu htela da odgovorim na pitanje. Ja nisam bila spremna da pričam, bila sam totalno ošamućena. Meni je bilo bitno s njim da odgovorim na pitanje, da njemu objašnjavam za Alena, a nisam ni njemu - rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.