AKTUELNO

Otkrila je šta je tišti danima.

Lunu Đogani očigledno grize savest zbog toga što se zaljubila u oženjenog čoveka i raskinula jedan brak. S obzirom na to da boravi u istoj prostoriji sa svojim dečkom Slobom Radanovićem i njegovom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar, ona je preopterećena zbog situacije u kojoj se nalazi, pa je sanjala veoma čudan san.

Foto: Pixabay/TvPinkPrintscreen

Izreka kaže da ono o čemu razmišlja na javi, to često dolazi i u snove. Ako je sudeći po ovome, evidentno je da joj njena podsvest ne da mira zbog toga što je uradila. Ona je ispričala pred svim ukućanima šta je sanjala.

Foto: TvPink Printscreen

Sanjala sam da je bio lajv koji smo čekali i da je Sloba ustao i rekao da je sve ovo bila njegova fora, kako su se ona i Kristina dogovorili. Kako sam ja balavica sa kojom on nikad ne bi mogao da bude i prišao njoj i poljubio je preda mnom i onda sam ja počela da plačem. Rekla sam mu "Ljubavi kako si to mogao da mi uradiš ja sam tebe zavolela stvarno, zašto baš ja, zašto si odabrao mene da povrediš". On je rekao "Smaraš me, skloni se, kako je tako je, ja volim nju - ispričala je jedan deo svog sna.

Foto: Printscreen Youtube

Iako je izjavila da je sigurna u Radanovićevu ljubav, Luna je priznala da ono što je sanjala njen najveći strah.

Naravno da se plašim i koliko god da sam ja sigurna u njegovu ljubav to je nešto što mene najviše brine. To je moj najveći strah, da njega izgubim, jer znam koliko sam se ponizila i borila - priznala je ona.
Čekaj plašiš se da me ne izgubiš ili da sam ja sve ovo namestio - upitao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Da te izgubim, rekla je ona, a onda je pevač utešio kako nema razloga za brigu.

Kada su novinari upitali Radanovića da li u bilo kom trenutku postoji mogućnost da se blogerkin san obistini on je negativno odgovorio "Ta šansa je -1000".

Pročitajte još: Kija ne može da se pomiri da je IZGUBILA Filipa! On je osoba zbog koje sam imala OSMEH NA LICU! (VIDEO)

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'