AKTUELNO

Ne veruje mu ni reč.

Marija Ana Smiljanić, bivša devojka Filipa Đukića danima pokazuje određenu dozu ljubomore zbog odnosa između njega i Kristine Kockar. Oni su večeras bili glavni akteri za pitanja novinara.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što je Kristina priznala da joj je teško što je izgubila Filipa kao prijatelja, a on se iznervirao što je sebi dozvolio da se nađe u situaciji da mora da bira između Marije Ane i Kije, jedno od pitanja novinara je bilo da li Marija Ana smatra da je on zaljubljen u Kristinu.

Da, zaljubljen je u Kiju. Neće da prizna iz poštovanja prema Slobi i prema njoj, zato što je ušla sa tim stavom da ima dečka. Ima za njih napolju sreće. Ja se nikada nisam spustila ovako nisko, želim mu da bude sa njom, i ovog trenutka stavljam tačku na ovu priču. Žao mi je što sam se mirila s njim. Ne mogu da verujem da je njemu čudno da sam ga ja uslovila, svaka normalna devojka bi to uradila, a on nije mogao da izdrži pa je već sinoć pričao sa njom - rekla je besno Marija Ana koja je posle otrčala u sobu i plakala.

Foto: Printscreen Youtube

Marija Ana rekla u toku prethodne noći nakon "Igre istine" priznala Filipu da bi prešla preko toga da je njen bivši dečko bio sa Kijom, ukoliko joj zaista kaže šta se desilo između njih dvoje, pa su je novinari pitali da i to prokomentariše.

Normalo da zaslužujem da mi kaže ako je bilo nešto od toga. Ja pričam šta se dešava posle našeg pomirenja. On je izašao iz našeg kreveta i pričao sa njom iako je dao obećanje i rekao javno dva tri puta da ne želi i rekao "Dokazaću ja vama koliko ona meni znači i da li je ovo istina što je bilo u hotelu. Videćete naredna četiri meseca šta će se dešavati i odjednom je sve palo u vodu. Meni stavlja u isti koš sa njom - vikala je Marija Ana.

Foto: Printscreen Youtube

U toku pitanja novinara Marija Ana se zaplakala i otišla u sobu kako bi se smirila. Po povratku je prokomentarisala da njene suze nisu zbog manekena, već što je sebi dozvolila da padne nisko.

Pročitajte još: Kija ne može da se pomiri da je IZGUBILA Filipa! On je osoba zbog koje sam imala OSMEH NA LICU! (VIDEO)

O svemu ovome detaljnije možete pogledati u narednim video-snimcima.

Pink.rs

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'