AKTUELNO

Zbog Marije Ane je njihovo prijateljstvo završeno.

Nakon sinoćne "Igre istine" odnos između Kristine Kockar i Filipa Đukića se promenio. Naime, ona mu je zamerila zato što on nije ispoštovao dogovor koji su imali. Novinare je zanimalo o čemu se radi.

Foto: Printscreen Youtube

Prvi je dao svoj komentar Filip, a potom je Kija detaljno obrazložila situaciju, zašto je iznerviralo manekenovo ponašanje.

To je dogovor da ne prestanemo druženje iako je Marija Ana došla
Ja sam prišla sinoć i rekla da mi je krivo jer on kulira, ja ne mogu da kuliram. Naravno da mi fali kao prijatelj, jako mi je krivo što se ne družimo. On je osoba zbog koje sam imala osmeh na licu i prijalo mi je, posle toga kad vidim on je sav ske*an, negatvna energija. Ja sam na stubu srama baš zato što sam stajala iza tog prijateljstva, jer mi je on zaista bio osoba koja mi je dosta pomogla da prebrodim teške trenutke, jer smo pričali o svemu, samo ne o "Zadruzi" i zato mi je krivo što on nije stao iza svega toga. Pogotovo zato što mi je rekao da se nikad neće pomiriti sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispao sam sisa, jer stvarno ja imam 29 godina ne može meni niko da brani šta ću ja da radim, da se skidam go. Da je rekla "Nemoj da blejiš sa njom do 5-6 ujutru, nemoj da joj masiraš stopala, nemoj se pokrivaš jorganom". To je okej, neće se dešavati, ali kontakt neki osnovni to je ok. Ja sam ispao indijanac i prema njoj i prema njoj. Iznervirao sam se što sam dozvolio da se to uopšte desi - rekao je Filip.

Foto: Printscreen Youtube

Da li će se njihov odnos poboljšati u narednim danima ili će Đukić nastaviti da izbegava svoju rijaliti drugaricu ostaje da saznamo.

Pročitajte još: Kija spustila glavu kada su je NOMINOVALI I OSUDILI ZBOG FILIPA, A ONA JE DRUGA NOMINOVANA! (VIDEO)

Pink.rs

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'