AKTUELNO

Pogubila sve živce!

Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić započeli su svoju vezu na "Farmi" koja se nastavila i kada je ovaj rijaliti završen. Kada je Đukić rešio da uđe u Zadrugu, njih dvoje su raskinuli, jer je on nije obavestio o tome šta će uraditi. Među njima bila je mnogo problema, ali su nekako uspeli da ih reše.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, kada je Marija Ana ušla u Zadrugu, oni su se svađali, ali su na kraju pronašli zajednički jezik i pomirili se. Međutim, zbog toga što je Filip pričao sa Kijom, sa kojom je navodno pre nekoliko dana imao se*s, pevačica je poludela:

Šta onda se*eš ovde da si izabrao, klošaru jedan?! Rekao si za stolom da nećeš pričati sa njom, a pričao si. Ti si rekao da si izabrao! Gledaš samo šta ćeš da po*ebeš ovde! Skloni se od mene, skloni se od mene! Izađi iz mog života! Ne želim da te slušam više, bre! Skini mi se s ku*ca! - histerisala je Marija Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Jesi ti normalna, ti imaš ozbiljan problem u glavi! Ja ću da radim ovde šta hoću! Nećeš ti da mi određuješ! Ti ćeš da mi braniš! Ti si ovde došla, nisam ja došao kod tebe, bre! Ti imaš u sebi mržnju! Ti se svetiš! Živi svoj život! Ti meni prešla preko svega! To što ja ćutim ne znači da sam ja prešao preko nečega ili oprostio! Ja da prekidam komunikaciju sa nekim jer si ti to tako uslovila - urlao je Filip na nju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: A OVAKO SU GLASALI UKUĆANI: Ona je NAJVEĆI NEGATIVAC u Zadruzi, a njena REAKCIJA će vas OSTAVITI U ČUDU! (VIDEO)

Marija Ana je sve vreme plakala i pokušavala da pobegne od Filipa koji je išao za njom, a kako je cela ova situacija izgledala, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Ana Marija Smiljanić

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

'