AKTUELNO

Padaju priznanja!

Bojana otkrila da je osetila flert kod Anite na početku rijalitija, Mića pokušao da je opere pa je okarakterisao žrtvom.

Foto: TV Pink Printscreen

Fokusiraću se na ljude koji su napolju u spoljnjem svetu, ni jednom učesniku ti ne možeš skrenuti pažnju na neke loše stvari koje nam se dešavaju u ljubavi. Niko me ne može razdvojiti ako ja volim nekoga, znači nikad u životu. Anita je radila velika sranja kroz život ali verujem da sama sebi može da nađe sreću, nikad ne znaš šta može da te strefi. Matora jeste kriva za svoje izbore u životu ali ne možemo reći da je kriva za nečije prevare. Ona je meni sad kriva zato što pokušava da reši nešto što nije rešivo. Mnoge stvari su se radile zbog ljubavi, zato deca ne pričaju sa roditeljima -rekao je Janjuš.
Anita je ovde unakažena, stavili ste joj glavu na panj a ona nije ništa toliko strašno uradila -rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo je došao na vreme da spasi Anitu od Matore, samim tim se i Matora spasila toga -rekao je Lakić.
Stalno se spinuje priča ovde na Matoru kao da je ona nešto kriva za taj odnos. Ja sam neko ko je ovde izneo argumente zašto je ta veza fejk, to vidi ovde pola stola. Mića priča kako je Anita bila linčovana ovde, sad hoće da napravi žrtvu od nje. Mića je uticao na to da oni uđu u vezu. Ja sam neko ko je ovde argumentovano izneo svoje mišljenje, ja se sećam kad je Anita flertovala sa mnom, ja tvrdim da je tako -rekla je Bojana

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.