AKTUELNO

Haos!

Voditelj Milan Milošević po povratku sa kratkih reklama, dao je reč Jovani Tomić Matoroj.

Čovek kada zavoli suštinu, onda ne gleda njegovu seksualnu orijentaciju - rekla je Matora.
Rekao sam da ne mogu da razumem da se takmičiš sa muškarcem, to sam rekao. A s druge strane sam rekao da će ti devojke tog profila samo nesreću doneti - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Javljaju mi se ti muški kompleksi, mene je lično zanimalo, jer sam se kasno autovala iz straha od roditelja. Ja nisam Anitu doživela tako - rekla je Matora.
Što se mene tiče, može sa kučićima da bude, zabole me ku**c, ja samo pričam da bi manju verovatnoću da joj se dogode iste situacije, uvek je ona povređena i nesrećna. Ja o njoj pričam, njoj direktno, da ne treba da se nervira - rekao je Marko.
Da me sutra lezbijka prevari sa ženom, isto bih se osećala, stvar je ljubavi - rekla je Matora.
Ja ne mogu, tako je, samo guraj - rekao je Đedović i seo.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno Marko nije u pravu. Matoru kraće poznajem od njega, ali glup i ćorav nisam i ovo je sve kanal i kanal. Ako za pet godina niko nije mogao da joj kaže, ako znaš da nema sreće i da je sve do nje i da je bila poslednja prilika da joj se kaže da Anita nije za nju - rekao je Ivan.
Njoj mama i tata rekli ona im rekla da nisu u pravu. Ako neko meni kaže: "Ja sam najsrećnija na svetu, naizad me voli najviše na svetu i više nego što je neko ikada mene" - rekao je Đedović.
Pa što onda kažeš da ne bi dao da se pomiri - rekao je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa neke stvari se ne praštaju! Ne mogu osobi koja mi kaže da je najsrećnija, da kažem nešto drugo. Postoje u životu trenuci i momenti koji preokrenu. Ljubav nije opravdanje za stvari - rekao je Đedović.
Na osnovu čega smatraš da je Anita zaljubljena u Anđela, a moramo da uzmemo u obzir njeno ponašanje?! Nemojte mi onda govoriti da sam hejter veza - rekao je Ivan.
Ja rasuđujem u većini na osnovu stvari koje vidim i koje čujem kao činjenicu. Kada se dogodi situaciju u kojoj bi Anita pokazala da nije zaljubljena u Anđela, ja bih to izgovorio, ali na osnovu ovog ponašanja, ja to mogu da kažem...Da razvijam hipotezu i da tumačim - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo su stvari koje su meni jasne kao dan. Davno je rečeno: "Ono što ti je suđeno, ne može ti ni Bog uzeti". Ova je u nekoj svojoj priči, u vezi je i lepo joj je. E sada, ko je za koliko kriv. Za sve je Matora kriva, ne može meni niko nikoga da gura. Kod Matore je problem što joj mnogi poltronišu, neće da joj kažu. Kao da je hendikepirana, da je sažaljevaju... - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.