AKTUELNO

Ne bira reči!

Đedović osuo salvu uvreda po Asminu i njegovom ocu, izneo niz optužbi, Janjuš oktrio kakvi su tipovi ljudi bauštelci koji rade u Austriji.

Foto: TV Pink Printscreen

To je jedna teška budala, oni su bolesnici, kad može za dete da kaže da ga boli uvo za dete, oni nisu normalni. Kakvi su bolje da nisu plodni, bože me sačuvaj. U tom slučaju ja se zalažem za kastraciju, da ne seju decu pa putu i onda zaborave na njih. Ja ne znam šta da kažem više za debile.Oni su Aneli zamerali tu pitu a ne zameraju sebi vaspitanje njihovog deteta. Ja bi njih vređao do iznemoglosti. Zabranio bi im javno oglašavanje i pravljenje deteta, to su ozbiljni psihijatrijski slučajevi i bolesnici. Nema tu puno karaktera kod njih niti nekih kodeksa, čekaj samo ja da počnem da iznosim šta znam neće im biti dobro. On čovek u 60 godini priča o plodnosti, neka kaže to Staniji kad već tako priča. Oni su željni pažnje, bolesni, samo daizađu na pink i da im mi nešto govorimo. Oni sad mrze nju -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da vidiš te seljačine u Nemačkoj i Austriji, koji se tako bahate sa parama, a da vidiš te stajlinge i to njihovo bahaćenje sa parama, meni je to presmešno -rekao je Janjuš.
Da li tvoja majka i sestra imaju struju i vodu kod kuće, oni tvrde da nemaju? -pitao je Milan.
Pa naravno da imaju, mi vozimo q5 a da nemamo da platimo struju. Suludo mi je da pričamo o tome, to su ozbiljne budalaštine. On je uvek spavao u našoj kući, on tako ima razne ideje preglupe, samo pokušava da stavi ljagu na moje ime. Kakva je ta borba za Staniju već pet meseci, što se bave sa mnom ako ih ne zanimam
Potpuno je jasna i vidljiva mržnja. Njegov otac je degradirao i majke sve dece i unučiće. Ti si rekla da je kačio da si ti (Aneli) najbolja majka na svetu. Ovo je najgora borba za starateljstvo. Ja sam lično gledala kada je napisao da će da sačeka kada Nora napuni 18 godina. Stanija da ima malo mozga, shvatila bi da će i o njenoj deci tako pričati - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.