AKTUELNO

Šok!

Milena Kačavenda ubacila se u raspravu Borislava Terzića Terze i Alekse Erskog oko podele budžeta kako bi iznela svoje mišljenje.

Tebe je upalila sada Milica. Ovo je klasičan problem parova o kom pričam od početka. Ti braniš Milicu i kada nije u pravu. Po meni je njegova greška, to što je zaj**ao parove. Aleksino mišljenje mora biti različito, jer su sa različitim ljudima provodili vreme. Elica je izašla i on oseća odgovornost i ovde za stolom i dok se rastaju - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentarisao je moj odnos sa Jovanom, kao: "Ja ne mogu da te vređam zbog tog postupka". Mislim da treba da me komentariše njegov odnos sa mnom i sa Elicom... Smatram da si trebao Matoroj da daš veliki budžet - rekla je Anita.
Malivuk nikoga nije vređala, ona je rekla ono što misli i što im priča iza leđa - rekao je Milan.
Elica nije navela Jovanu, navela je Jelenu i Milenu Kačavendu. Pismo nije bilo najjasnije, verovatno je žurila. Ja kada nisam video njeno ime, pogubio sam se i kada sam je video tu, setio sam se da njoj pripada veliki budžet... Ovo je moje mišljenje, ovako sam želeo da podelim, nema šta da se pravdam i kraj priče! Nikada ništa ne tražim, nema veze, sada je takva situacija. Ja ne mogu da vređam i napadam ljude i nikada to nisam radio zbog toga što sam na ovom mestu, neprirodno mi je. Ako me neko uvredi, verovatno ću uzvratiti - rekao je Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi ovde isključivo zavise od budžeta. Evo konkretno Slađa, koja je pala u nesvest zbog 3.000 dinara. Ti isti ljudi se deklarišu sami, samoprozvani su. Ja ga negde i podržavam - rekla je Kačavenda.
Samir je imao jedno dobro zapažanje, rekao je da je poistovetio njega sa Božom, dao im je mali budžet. On mora da shvati da je u rijalitiju i da ovde tri puta izgovorena laž, postaje istina. Ja ovde čujem da je neko plakao zarad toga što sam ja pominjala da neko nema decu, Slađa potvrđuje. Žana zna šta je rekla pre dve godine. Imala sam utisak da je podela Anitina ili Matorina strana. Meni si zamerio jednu stvar a to je da si čuo da ja nisam Matorin prijatelj, komentarisao si isključivo na ono što su pričali ostali elitari. Ja sam stekla utisak da ti nemaš svoje mišljenje - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.