AKTUELNO

Žestoko!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Ivanu Marinkoviću kako bi prokomentarisao podelu budžeta Alekse Erskog.

Prva greška može da bude što nije unapred smislio kome će i šta da da. Ne sumnjam, jer mi je delovalo da je sve radio na bum, pa se posle ukopčao. Prva tri budžeta je dao Jeleni, Mileni i Tamari, ispoštovao je svoju ženu. Negde mi je logično i prihvatljivo. Ja ne znam kakav on ima odnos sa Munjom i Terzom. Ovde su 90 odsto ljudi očekivali srednji ili veliki budžet. To za Aneli nisam bio prisutan, ali mi se svidelo to što je Aneli rekla. I još jedan dokaz, ne mogu da zamislim da je toliko kvaran da je to uradio na kraju, pa mi je to dokaz da se pogubio. Najveća Aleksina greška je, taj pritisak o kom on priča, njegova supruga je bila najtiša osoba ovde. Da on nije govorio da ima pritisak od žene, da bi drugačije bilo. Neko mu je danas rekao da je upotrebio reč da je skinuo teret sa leđa. On svoju suprugu voli, tu nema sumnje. Ispalo je kao da ti je teret, ali zašto?! Zato što si ti mislio da si mnogo jači i komunikativniji od nje, što danas nisi pokazao. Mislim da nećeš pokazati ništa više od toga - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne diram te, nakačio si se na mene. On i ja smo imali sukob, šta je problem?! Ispao sam ja u krivu, ispao je on u krivu - skočio je Boža Džons.
On isto mišljenje ima, a što si ga napao kada ti je rekao: "Ovaj mi nit smrdi niti miriše" - pitao je Milan.
Ne, Boža je sedeo i skamenio sam se jer mi nije bilo jasno što se nakačio - rekao je Džons.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam videla da je on sa strane stavio situacije sa ljudima koje su se desile. Nije komentarisao neke odnose, to što se desilo i bilo mu je jezivo, tu je utanjio. Mi posle te svađe nismo imali nikakv konflikt, ja sam čak i sa Elicom sedela i pila kafu i pričala - rekla je Bojana.
Ja sam rekla odmah da mislim da se on oženio zbog bugarskih papira. Moj budžet je bio 3.000 dinara danas i takva nam je relacija. Rekla sam danas da se če**o pojedinim elitarima, bitnim igračima. Ne dopada mi se što je Mensuru dao 5.000 dinara, a Munji i Terzi je dao 4.000 dinara. Neko ko se če*i, nikada neće imati svoj stav - rekla je Slađa Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.