AKTUELNO

Iskreni do koske!

Voditelj Milan Milošević na samom startu "Izbora potrčka" dao je reč Munjezu kako bi prokomentarisao njegovu podelu budžeta.

Što se tiče ove podele budžeta, izuzećemo podelu meni, užas! Ja sam jedva čekao da Aleksa krene sa komentarima, jer znam kako komentarišemo kada smo na dvosedu. Nije rekao nikome ništa, ja sam očekivao da će mi nešto reći za mene što možda ne znam. Što se tiče tog novca, od prvog dana jedno drugom pomažemo, tu nema problema. Marko Đedović je svih sedam nedelja svojih pet prijatelja davao veliki budžet. Ja sam prvi napravio grešku, isto sam uradio kao i on. Ovo je kao da je Elica delila budžet. Đedović je rekao: "Oni su u braku", pa ako ćemo tako da gledamo, onda i on treba da ide kući - rekao je Munjez.
Aleksa kada je pričao sa mnom i sa Milenom izrazio je želju da pređe i da sedne kod nas, tako da je očigledno problem u druženju - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je njegova konverzacija sa Vanjom bila: "Ti i ja nemamo nikakvu komunikaciju, ne pričamo puno", a dao joj je 4.000 dinara. Baš ozbiljno užasna podela budžeta. Bilo bi mi draže da je dao meni i Terzi 3.000, a da je svima rekao šta misli - rekao je Munjez.
Uopšte mu ne zameram što je prve velike budžete dao ljudima sa kojima je njegova žena dobra. Morao je da se reši dva velika budžeta zbog žene, to bih i ja uradio. Ovo tvoje danas mišljenje o ljudima, onda ne treba da te grize savest - rekao je Janjuš.
Trebao sam malo više da razmislim kome i šta dajem - rekao je Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam znao da će da da prvi veliki budžet Mensuru, svaka mu čast na tome! Ja verujem da je njemu Mensur ovde najdraža osoba, nije mu dao budžet zato što je on Mensur - dodao je Janjuš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.