AKTUELNO

Iskren do koske!

U toku je glasanje za najciničniju osobu u Beloj kući, a ovonedeljni vođa Aleksa Erski dao je reč Jovani Cvijanović.

Aneli je ispala cinična prema svojim prijateljima, a najciničnija si prema čoveku kog voliš i prema Vesni. Druga osoba, ja Slađu mnogo volim, ali nazivala si Maju kumom, ispala si cinična prema njoj. I treća osoba je Uroš, on je ciničan apsolutno prema svima - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Tri osobe, Sneža sa ovim glupim osmehom, najveća metla i grabulja. Možeš da očistiš grobno mesto mog čukundede, to jedino i možeš. Je**la te maćeha u usta, to je štakor broj jedan, duvaj ga grabova metlo! Samir i Sloba su broj tri. Samir, iz razloga što je pokušao umesto mene da odgovara u više navrata, da se izdigne na neki način iznad sebe. Sloba mutavi nije usta odklopio od kako je došao, na njegovo mišljenje utiče sinjor Lakić. Nisam primetila tu neku analitiku, jer da bi mogao da me komentarišeš kao ličnost i da iznosiš neke definicije vezano za moje karakterne osobine, moraš kafu bar da popiješ - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Deo mog izlaganja sa nominacija odnosio se na Ivana Marinkovića. Drugi je Bebica. Bebica je školarac koji ume da pregazi granicu koja se meni ne sviđa, ali je za početak dobro. A treće mesto je naravno Milica, ona je kraljica cinizma - rekao je Đedović.
Žana je ispala juče jako cinična kada joj je Aneli donela kafu, ona je rekla: "Vidi Munjo ko nam je došao". Ja sedim u rehabu, ona ti donosi kafu, a ti govoriš: "Munjo, vidi ko nam je došao" - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, to nije bilo u tom kontekstu. Ja sam sedela na krevetu, nisam znala ko je uopšte, nikakvu lošu nameru nisam imala niti imam nameru da spojim Munju i Aneli - rekla je Žana.
Hoću da kažem, mislio sam da ti je donela kafu i da si ti nju videla, a sada kada mi objasniš, onda okej. Naveo sam dve, a treću ću Snežu Kušadasi. Ja sam ovde rijaliti učesnik, čim sam ovde, ja sam spreman da boravim u ovom rijalitiju, ali jedino što tražim je da me niko ne provocira. Ne odgovara mi Uroševa energija, da me gleda tužnom facom i mrači me. Ne treba mi niko da me mrači, jer sam sebi dovoljno mračan - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.