AKTUELNO

Marko Miljković je samo jednom rečenicom napravio opšti haos u kući.

Iako je on poznat po tome što neretko ulazi u konflikte sa ukućanima i izbegava svaki vid sukoba koliko god je u mogućnosti, na današnjem sastanku gde je Veliki šef poslao pismo u kojem će svi takmičari morati da komentarišu najnegativnije osobe u kući, a Marko je svojim mišljenjem izazvao i te kako burne reakcije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam komentarisao baš pre neki dan i sada stojim iza toga. Osoba koja se nikad nije nasmejala i koja mi je tako upečatljiva ostavila negativan utisak je Luna Đogani.

Kada je čula da je prozvana od strane osobe sa kojom skoro nikada nije bila istom društvu, ona je dobila napad panike, pa je i te kako histerično odreagovala zbog njegovog mišljenja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja se samo smejem! To su lične frustracije, ja se stalno smejem! Ali ja nisam negativna, ti mene ne vidiš uopšte. Meni je ovaj sto negativan! Ne mogu da verujem da svaki put se spominje Luna!

Iako niko nije video Marka neraspoloženog i nervoznog, Luna je uspela da ga svojim ponašanjem totalno izbaci iz takta, a on je nastavio da govori sve što misli zbog toga što ona nema apsolutno nikakvo pravo na ljutnju i bes, niti bi time podstakla druge da imaju o njoj mišljenje kakvo bi ona želela da bude.

Foto: Zadruga - RTV Pink

TI što uzmeš pa tu pišeš po stolu, gledaj to sa neke pozitivne strane. Ti se uopšte ne smeješ i to je moje mišljenje. Žvrljaš tu po stolu, pa ako svi tu pišu daj da i mi budemo stoka! - rekao je Marko.

Njegove reči bile su pogrešno shvaćene, a onda je Sloba Radanović ustao i u odbranu svoje devojke pretio Marku i nazivao ga pogrdnim imenima.

Kome ćeš ti da kažeš da je stoka, debilu jedan? - branio je Sloba Lunu.

Sloba je bio očigledno besan zbog Marka, pa ga je čak i nazvao kriminalcem, na šta je on imao diplomatski odgovor:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti kažeš da sam ja kriminalac. Ispadaš bez veze glup, sve možeš da misliš, ali da sam kriminalac ja nikad nisam bio u ovom fazonu. A ja sam ovde svima stavio do znanja gde im je mesto i da se ne igraju sa  mnom, a ti si malo tupav i baš volim kad te sprdam - rekao je Marko.

Ovo je bila samo igra u kojoj je svako imao pravo na svoje mišljenje, a ovo dvoje zadrugara očigledno nisu shvatili da njihov stav i ponašanje najviše govore o njima samima i da su za loše komentare koji su bili upućeni njima zaslužni isključivo oni sami.

Ovo je bila žestoka rasprava između gore pomenutih ukućana, a ukoliko želite da i sami ocenite ko je od njih bio u pravu pogledajte link u opisu ovog teksta.

K. R.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'