AKTUELNO

Odbranila drugaricu!

U toku su još jedne ''Nominacije''. Voditeljka Ivana Šopić upravo je ušetala u Belu kuću, zbog dobro znanog razloga. Učesnici Elite večeras će birati izmađu Ivana Marinkovića i Žane Omnie

Sledeći na redu da nominuju su Teodora, Milica, Vanja i Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram za Žanu da je folirant, nekako i kad jede mi isfolirano jede i žvaće, nikome nije prijatelj, mi smo u početku imali konflikt ali i dalje smatram da nema lepo mišljenje o njoj. Njene tačke gledišta su smešne.Što se tiče Ivana slažem se u većini sa njegovim mišljenjima, ume ponekad da mi udeli dobar savet ali gotivim ga. Žanu šaljem, Ivana ostavljam.
Meni je ova nominacija dosadna totalno. Ja ovde kad slušam to je tačka gledišta i njena svađa. Ja Ivana gledam kao pedantnog čoveka, vidim ga kao dobrog muža i zajedno su kao skladna porodica. Nisi ti ovde neprilagodljiv nego si kasno ušao ovde. Što se tiče Žane sa njom sam od početka u dobrim odnosima, Žanu samo interesuje Vanja ona joj je pravi prijatelj, dosta taktizira. Jako je darežljiva, pedantna, njihov odnos mi je bezveze i dosadna su mi ova njihova podbadanja. Niko nije kompetentan da priča o nečijem roditeljstvu. Ovaj marsovac nema razvijen vokabular da se iražava kako treba, stavlja ljudske odnose u tabelu. Šaljem Žanu, ostavljam Ivana -rekla je Bojana

Foto: TV Pink Printscreen

Započeću sa Žanom, ona je ušla kad sam imala neke loše situacije, zakačila se da komentariše i čekala je moju nominaciju da počne da me pecka, rekla je da nas gleda kao decu i da neće da se raspravlja sa nama. Onda je imala istog momka kao Anita, mogu da kažem da izbegava konflikte sa svima. Mislim da je pristrasna u odnosima sa ljudima, kada sam god videla neki klip iz pušione ona uvek tu sedi i nikoga ne komentariše. Što se Ivana tiče, imam dobro mišljenje o njemu, smatram ga jednim od inteligentnih ljudi, Žana mi priča 20 minuta i ne mogu da je slušam. Ostavljam Ivana, šaljem Žanu -rekla je Milica.
O Ivanu nemam lepo mišljenje, vređa porodicu i decu, totalno je prost, živi u rijalitiju već 15 godina, treba biti gigant u životu a ne u rijalitiju. Uvredio si ovde nekog koga volim i nemam šta više da pričam o tebi. Žana mi je omiljena osoba ovde, totalno se razumemo, znam od spolja i nju i njenog muža, dobra je majka, prijatelj. Ovde se igra perfektno, ne slažem se uvek sa njenom tačkom gledišta. Ostavljam Žanu, šaljem Ivana -rekla je Vanja.
Ivana sam imao prilike da upoznam ove sezone, vrlo interesantno rezonuje i ima dobre komentare, nemam prava da ulazim u privatne živote. Žana se ističe nekim njenim komentarima, cenim njenu profesionalnost i način na koji funkcioniše u rijalitiju. Više puta sam imao priliku da pričam o njoj, sve najbolje vam želim u daljem učešću. Ostaviću Ivana, poslaću Žanu -rekao je Mensur.
Ovo su nominacije jedne dame i najvećeg beogradskog klošara. On je spreman zarad rijalitija da napravi dete, on je tražio da abortira i onda je dobio šolju na galvu, on je najveći monstrum koji je kročio u rijalitiju. Ja sam streptomicin za njega, sve ću da obelodanim o njemu. On i njegova tadašnja supruga su se tukli sto puta. O Žani mislim sve najbolje, između dame i klošara, šaljem klošara u izolaciju -rekla je Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.